Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gáz, ha lányként szeretem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha lányként szeretem marylin manson zenéjét?

Figyelt kérdés

a srác, akivel randiztam ,megkérdezte, milyen zenét szeretek , azt mondtam, marylin manson pl. ezt követően alig szólt hozzám, aztán már nem is keresett. Nem vagyok rocker, öltözetem is nőies, de én ezt nem értem...

16l

2013. márc. 2. 23:06
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
61%
Biztos valami nyomi rapper gyerek volt. Legközelebb figyeld, hogy van-e rajta olyan bili sapka. Ha igen, akkor ne kezdj vele :D
2013. márc. 2. 23:07
 2/23 anonim ***** válasza:
Én is szeretem,a beautifoul people a kedvencem tőle.Neked?
2013. márc. 2. 23:08
 3/23 anonim ***** válasza:
nem miért lenne gáz? :D én is meghallgatok 1-2 számát :D this is halloween vagy is már rosszul írtam :D meg beautiful people :D én a rock-ot szeretem meg a metált de rap-et is hallgatok :D kedvenc bandám a Linkin Park és az Avenged Sevenfold :D 15/F
2013. márc. 2. 23:08
 4/23 A kérdező kommentje:
this is the new shit :) :D amúgy nem rapper, normálisan öltözik
2013. márc. 2. 23:09
 5/23 anonim ***** válasza:
33%
Nórinál a pont.
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Valami elképesztően gyökér lehet a srác ha emiatt nem szólt hozzád.Ha valakivel össze akarok jönni, akkor pont leszarom hogy milyen zenét hallgat.
 7/23 anonim ***** válasza:
44%
mindenki olyan zenét hallgat, amilyet akar. más kérdés, pl. félig vagy teljesen sátánista emberek megnyilvánulásait mennyire jó hallgatnunk, de ezt is mindenki maga dönti el.
2013. márc. 2. 23:10
 8/23 anonim ***** válasza:

Azért szerintem nem mindegy a zenei ízlés. Ha passzol akkor sokkal több közös témátok lehet.

Én mondjuk nem szívesen jönnék össze olyannal, aki rappet vagy mulatóst hallgat, mert nem tudnám elviselni hosszútávon az ilyen zenét.

2013. márc. 2. 23:10
 9/23 anonim ***** válasza:
A vacsoránál való böfögés, fingás, vagy orrturkálásnál végül is nagyobb baj ha egy lány Manson-t hallgat.
2013. márc. 2. 23:11
 10/23 anonim ***** válasza:

Különleges vagy,nem gond általában,csak ilyesmiben...

this is the new shit -asse rosz.Akarsz randizni?

2013. márc. 2. 23:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!