Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lányként én érintem meg előbb a fiút az gáz?
Figyelt kérdés
Ő alig mer hozzámérni, csak 1-2 alkalom volt, hogy valamit mutatott és egy kicsit hozzá ért a kezemhez. Lányként én is hozzáérhetek a kezéhez? Nem gáz?2013. febr. 28. 16:24
1/3 anonim válasza:
Miért ne érhetnél? Persze vannak páran akik sszerint a csajnak tilos csak a srácnak lehet, sőt kötelező is... csak mert 60 éve így volt...
2/3 anonim válasza:
szerintem két év börtönnel büntetik...
3/3 anonim válasza:
Miért lenne gáz? Egy kapcsolat kétszereplős játék, ha már most passzív vagy, mi lenne később? Érintsd meg nyugodtan, tegyél célzásokat, adjál neki jeleket, csináld aktívan, ha tényleg akarsz tőle valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!