Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha lányként egy fiú barátzónáj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha lányként egy fiú barátzónájába kerültem, az csak azért lehet, mert nem talál vonzónak? Van olyan fiú, aki csak nem mer lépni?

Figyelt kérdés

2013. jan. 9. 12:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
42%
A barátzóna mindkét nemnél ugyanúgy működik. Aki nem tetszik szexuálisan, az kerül oda. Te naivan azt hiszed, hogy nem mer lépni? Haha!
2013. jan. 9. 12:10
 2/14 anonim ***** válasza:
36%
A barátzóna,az barátzóna marad.Azért vagy ott,mert nem tetszel Neki,nem vonzod Őt.Ennyi.
2013. jan. 9. 12:10
 3/14 A kérdező kommentje:
Igen, abban reménykedtem, hogy én vagyok türelmetlen, mert 3 hónapja kezdtünk el barátkozni..
2013. jan. 9. 12:12
 4/14 anonim ***** válasza:
52%
Nem csak azért lehet oda kerülni, mert nem vonzod. Lehet vonzod, de mivel ő a lány és egy értelmes lány nem szokott legtöbbször lépni a fiú felé, ha viszont a fiú töketlen, akkor elvágja magát a lánynál. Onnantól kezdve meg hiába tetszik a lánynak, ha azt látja rajta, hogy egy nyámnyila alak, akkor lehet akármilyen jól kinéző pasas, akkor is egy életre leírta magát a lánynál.
2013. jan. 9. 12:14
 5/14 anonim ***** válasza:
94%
Pedig szerintem igenis van olyan, hogy barátkozik veled, de nem mer továbblépni egy következő szintre, mert pl. ő nem úgy értelmezi az általad küldött jeleket (már ha vannak ilyenek), hogy neked is bejön ő, így nem akar csalódni és inkább megmarad a barátságnál. De ezt látnod kell rajta, vannak apró jelei annak, ha nem csak barátként tekint rád, ennyi idő alatt már kiismerhetted valamilyen szinten, ahogy rád néz, zavarban van-e ha beszéltek, stb.
2013. jan. 9. 12:16
 6/14 A kérdező kommentje:
Igen, nagyon zavarban van, és én néha úgy gondolom, tetszem neki. én 16 vagyok ő 17 és még nem volt senkink.
2013. jan. 9. 12:18
 7/14 anonim ***** válasza:
akkor egyértelmű hogy bejönnél neki vmennyire
2013. jan. 9. 12:21
 8/14 anonim ***** válasza:
68%
Adj te is jeleket, ne csak azt várd, hogy majd ő lépjen, főleg ha még ennyire tapasztalatlan, nincs abban semmi sem, ha kölcsönös a vonzalom és ezt ki is mutatjátok egymás felé. Így később nem fogsz bánkódni azon, hogy talán elszalasztottál valami nagyon jót!
2013. jan. 9. 12:21
 9/14 anonim ***** válasza:
89%
Lehet hogy mindketten többet akartok, csak nem mertek lépni. Ha így van, akkor nem barátzónában vagytok. Tisztázd vele a dolgot.
2013. jan. 9. 12:22
 10/14 anonim ***** válasza:
47%

Fiú lány között nincs barátság. Csak abban az esetben, ha valamelyik fél nem vonzódik a másikhoz szexuálisan.

Ha nem mer lépni, akkor mellett zavarban lenne. De ha fiú, akkor töketlen is, nemcsak szégyenlős. Bár szerintem 3hónap elég kell hogy legyen

2013. jan. 9. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!