Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha lányként egy fiú barátzónáj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha lányként egy fiú barátzónájába kerültem, az csak azért lehet, mert nem talál vonzónak? Van olyan fiú, aki csak nem mer lépni?

Figyelt kérdés

2013. jan. 9. 12:08
1 2
 11/14 Turbo0111 válasza:
Én 17 éves fiú vagyok és nekem volt már olyan lánybarátom akit megszerettem és ezt el is mondtam neki de ő "lepattintott" azóta szinte nem is beszélünk egymással.Most ugyanebben a helyzetben vagyok és nem merek lépni mert félek h őt is elveszíteném és ettől nem érzem magam "nyámnyilának" vagy minek. Szóval válaszolva a kérdésedre adj neki arra utaló jeleket hogy többet akarsz pl.ölelgesd vagy mondj neki olyanokat és ezek után ha akar vmit hidd el lépni fog :)legalábbis ha az én lánybarátom csinálna így és többet akarnék tőle akkor én biztos lépnék :)
2013. jan. 9. 12:31
 12/14 anonim ***** válasza:
80%
Lehet h csak azt hiszi, nem lenne esélye nálad. Nekünk srácoknak a belső fontosabb, külsőre csak egy minimális vonzalom kell, tehát gyakorlatilag majdnem ugyanaz szükséges a barátsághoz és a szerelemhez.
2013. jan. 9. 12:36
 13/14 anonim ***** válasza:

"Lehet h csak azt hiszi, nem lenne esélye nálad. Nekünk srácoknak a belső fontosabb, külsőre csak egy minimális vonzalom kell, tehát gyakorlatilag majdnem ugyanaz szükséges a barátsághoz és a szerelemhez."

Ez mekkora ökörség..

2013. jan. 9. 15:50
 14/14 anonim ***** válasza:
Utolsó, csak nézz körül, hány csúnya lánynak van pasija, nem ritkán jóképű pasija!
2013. jan. 9. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!