Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Na nekem segitség kellene....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na nekem segitség kellene. Nagyon gyenge vagyok a csajozásban. Folyton parázok. Hogy mivan ha valami jobb pasit talál nálam vagy ilyesmi. Kellene nekem egy kis segitség hogy hogyan csajozzak. Milyenek a jó dumák stb?

Figyelt kérdés
2012. nov. 7. 14:39
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Ne parázz.Nem esznek meg a csajok.

Ha te tetszel neki.Akkor nem fog otthagyni egy jobb pasiért.

Add önmagad,legyél magabiztos határozott és bátor

2012. nov. 7. 14:41
 2/19 anonim ***** válasza:

mi,csajok pont ezt a parazast es onbizalomhianyt erezzuk meg,es ezert nem sikeres sok srac a lanyoknal.kicsit tuningold fel magad lelkileg,legyel magabiztos,humoros,es ne ilyeneken agyalj,hogy mi lesz,ha...?

tok mindegy,mi lesz.eld meg a pillanatot

2012. nov. 7. 14:48
 3/19 anonim ***** válasza:
88%

hát az a nagy helyzet, hogy igenis otthagyna bármelyik csaj egy jobb pasiért, csak épp ha a lelkiismeretét legyözi a pasi iránti ösztönös vonzódás, akkor szevasz, lapátra leszel téve, majd bemagyarázza magának a csaj, hogy am te voltál a hülye.

de ha nem félsz elvesziteni, akkro leaglább elkerülheted, hogy szánalommal nézzen rád. Talán igy még segiteni fog találni másik csajt is.

2012. nov. 7. 14:52
 4/19 anonim ***** válasza:

Eddig hány lány nyelt már le téged keresztben? :)

Nem kell tőlük félni. Gyakorold velük a kommunikációt. Előbb-utóbb belejössz. Jó dumák nincsenek. Figyeld a reakciót is aszerint változtass a mondandódon. Ha eleget gyakorolsz, menni fog simán. :)

2012. nov. 7. 15:08
 5/19 Adapter007 válasza:

Az Én stratégiám az, hogy ha önmagam adom, akkor 2 dolog történhet:

Összejön, megszeret, vagy elkerget.

...de mi a lényeg? Az, hogy ismerd fel mire van szükséged! Egy olyan csajra, akinek az tetszik benned, ami nem is Te vagy mert megjátszod magad, vagy egy olyan csaj kell, aki azért szeret, mert Önmagad vagy. Ha ezt megérted, és elhiszed, hogy neked az utóbbi a jobb, akkor magabiztossá válsz. Nem NEKI van elvárása, hanem Neked! És itt a lényeg, ha van elvárásod, magabiztosan lépsz fel, adod önmagad, mindezt tudatosan, akkor Sikeres leszel ez kétségtelen :-)

(de fontos, hogy bízz a nagy számok törvényében is:) ha nem próbálkozol, nem is érsz el semmit)

HAJRÁ!

2012. nov. 7. 15:08
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Jó dumák nincsenek. Ha magabiztos vagy, akkor bármit mondasz, az jó, ha nincs önbizalmad, akkor mondhatsz bármilyen menő szöveget, akkor sem hangzik jól. Nincs varázsmódszer a csajozásra.

Amire az esetek 95%-ában szüksége van a hozzád (és hozzám) hasonló srácoknak, az az önbizalom. Ennek a hiánya és az emiatt fellépő gátlásosság sok dologból eredhet (neveltetés, külső, kudarcok, visszautasítások stb.).

Lehet, hogy varázslásnak tűnik, de a lányok megérzik rajtad, hogy parázol. Ezer és egy jele van annak, ha valaki nem biztos magában, vagy nem elégedett magával. A lányok persze nem gondolatolvasók, gyakran nem is tudatosan érzékelik ezeket a dolgokat. Aki tisztában van a saját értékeivel, hibáival és korlátaival, és elfogadja, sőt szereti magát, az maga is sokkal szerethetőbb, és a társaságában kellemesen, biztonságosan érzik magukat a nők. Ezért én az önismeretet és önazonosságot tartom a legeslegfontosabb dolognak. Ez hosszadalmas és komoly agymunkával jár, ki kell nyomozni a gátlásaink okát, szembesülni kell a hibáinkkal, félelmeinkkel, de meg kell ismernünk és meg kell tanulnunk kihasználni az értékeinket is, és meg kell szabadulni az illúzióktól. Nem könnyű, de nem lehetetlen, idő kell hozzá és sok-sok kíméletlen gondolkodás.

A külső is fontos. Aki azt mondja, hogy nem, annak nincs igaza. Alapvető, hogy fizikai vonzalom nélkül nem működik egy kapcsolat. VÉGSŐ soron sokkal fontosabb a belső, de az ELSŐ lépésnél, annak a bizonyos szikrának a kialakulásánál igenis fontos a külső. Aki eleve nem tetszik, azzal nehezebben ismerkedsz meg, mert nem motivál annyira. Éppen ezért, amennyit lehetséges, javítani kell az esélyeken. El kell fogadni azt, amin nem tudsz változtatni, de amin tudsz javítani, azon javíts. Más megfogalmazásban: tégy meg a külsődért mindent, amit megtehetsz, de ne akarj többet, mert felesleges. Itt az a cél, hogy megelégedj magaddal és jól érezd magad a testedben, és ne csak egy húsbörtönként tekints rá, amelybe belekényszerültél.

Amit még fontosnak tartok, hogy ne másokat hibáztass. Erről nem papolok sokat, mert szerencsére a kérdésed alapján tudod, hogy te bénázod el, és nem a csajokat hibáztatod, hogy milyen hülyék.

Na egyelőre ennyi, így is hosszú lett. Remélem, segítettem.

25F

2012. nov. 7. 15:24
 7/19 LeftBehind ***** válasza:
Tudod mire jöttem rá? Önbizalma csak azoknak van,akiknek lövésük sincs a saját hibáikról. De most komolyan,ha nem tudod,hogy van hibád,nem is gondolsz rá,nem idegeskedsz miatta. Nem igaz? Az önismereti baromságba bele ne menj.Mióta elkezdtem magamat elemezni,nem tudok éjszaka rendesen alduni és úgy magamba fordultam mint még soha.
2012. nov. 7. 15:44
 8/19 anonim ***** válasza:

A hibák megismerése az "önismereti baromság" egyik legfontosabb része. A hibákat sem lehet mindig "csak úgy" felismerni, ahhoz is gondolkodni kell.

Nem könnyű dolog, az biztos, néha tényleg befordíthat, de az is csak egy probléma, amin túl lehet lépni.

A feljebb kommentelő voltam, meglepő módon.

2012. nov. 7. 15:55
 9/19 LeftBehind ***** válasza:
Túl lehet lépni? Avass be mester,hogyan? Én már lassan 2éve küszködök magammal és kezdenek felmorzsolódni az idegeim!
2012. nov. 7. 15:57
 10/19 anonim ***** válasza:
AZ önismeret tényleg fontos dolog szerintem, és a megfelelő önismerethez meg kell járnunk saját legmélyebb gödreinket is. Bekövetkezhet közben befelé fordulás, de miután megismerted önmagad, könnyebb lesz valamennyivel.
2012. nov. 7. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!