Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Na nekem segitség kellene....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na nekem segitség kellene. Nagyon gyenge vagyok a csajozásban. Folyton parázok. Hogy mivan ha valami jobb pasit talál nálam vagy ilyesmi. Kellene nekem egy kis segitség hogy hogyan csajozzak. Milyenek a jó dumák stb?

Figyelt kérdés
2012. nov. 7. 14:39
1 2
 11/19 LeftBehind ***** válasza:
Én csak saját tapasztalatot tudok írni.Mióta belementem "önmagam megismerésébe",semmi másra nem jöttem rá,csak hogy mennyire egy szerecsétlen,életképtelen darab sz@r vagyok. Egy totális lelki ronccsá tett ez az egész.Azelőtt lehet,hogy magányos voltam,de most már utálom is magam miatta.
2012. nov. 7. 16:07
 12/19 Adapter007 válasza:

Túl lehet lépni, és az Önismereti dolgokkal én is maximálisan egyetértek.

Hogy akarnál másokat megismerni, értei, ha magadat sem érted? A világ és ami körülötted van minden belőled indul ki. A dolgok többségét tudod befolyásolni valamilyen módon. Amit nem, azt a javadra kell fordítanod, vagy kikerülnöd.

Ha ismered Önmagad, akkor tudod meg igazán mi kell neked. Ha Önmagad feltérképezed és nem tetszik amit látsz, nem Önmarcangolni kell! Ha nem tetszik, változtatnod kell rajta, hisz ezt akarod! Változtass. Ne mindenen, apránként. Ez a baj a mai felgyorsult világba, mindenki mindent azonnal akar. Nincs így! Én anno pl az információért mentem a könyvtárba. Most itt a net 1 perc alatt megvan ami kell. Annó ez 2 órámba is belekerült. De az Önismerethez nincs gugli, az most is olyan, mint rég...

Amúgy meg aki megismeri Önmagát, feltárul az igazi világ.

Nem vagyok öreg, 31éves vagyok, ezt az utat végigjárva Önismeretből írtam, amit írtam :-)

2012. nov. 7. 16:14
 13/19 LeftBehind ***** válasza:
Hát sajnos én nem kaptam elég kitartást,hogy meg tudjak változni.Szeretném,de nem megy és még senkitől se hallottam,hogyan tudnék kitartóbb lenni. Minél tovább gondolkodok saját magamon,annál jobban szeretném,hogy érjen már véget ez a rémálom.
2012. nov. 7. 16:20
 14/19 Adapter007 válasza:

Én ha valami bonyolult dologba ütközöm, akkor úgy kezdem megoldani hogy:

1. megpróbálok nem stresszelni, mert: az segít? NEM!

2. megnézem miken kellene változtatnom. Ha már felismertem a hibákat félsiker, mert akkor tudom, min akarok változtatni! Segít: IGEN!

3. melyik a legkönnyebben megoldható probléma az összes közül? kiválasztottad? Őszintén meg akarod változtatni? IGEN?! Állj neki!

és újra elölről, nem kapkodva, nem stresszelve.

2012. nov. 7. 16:28
 15/19 LeftBehind ***** válasza:
Elhiszem,hogy ez egy türelmes,kitartó embernek jó tanács.A probléma pont ott van,hogy ezek a tulajdonságok sajnos nincsenek meg bennem,jószándékból pedig még senki nem változott meg.
2012. nov. 7. 16:32
 16/19 Adapter007 válasza:

Látod, már megint az Önismeret.

Eldöntötted magadról, hogy nincs olyan tulajdonságod, hogy megváltozz. Így nem is fogsz tudni.

Nem türelem, meg stb... kell. Akarnod kell. Ameddig nem akarod, és csak sajnáltatod magad, nem is fogsz változni.

Bocs, hogy ilyen nyers voltam, de ilyen kegyetlenül egyszerű az igazság.

Amúgy meg megnézhetnéd azt is, hogy magaddal van e a bajod, vagy másokkal, egyes tulajdonságaidat miért utálod. Mert lehet nem is azzal (azaz veled) van a baj, hanem a környezeteddel, ismerőseiddel.

Nekem sokszor segített már, hogy elképzeltem bizonyos szituációkat úgy, mint ha kamerán keresztül TV-ben látnám a már megtörtént eseményt, ahol én is ott voltam. Láttam és hallottam magamat kívülről. Visszajátszva el tudtam dönteni mi nem tetszett. A legközelebbi hasonló szitunál ez eszembe is szokott jutni, és próbálok másképp tenni. Úgy ahogy szeretném. Nem kell hogy sikerüljön elsőre. Lényeg, hogy megpróbáljam.

2012. nov. 7. 16:45
 17/19 LeftBehind ***** válasza:
Nem sajnáltatom magam,csak utálom az egészet.A környezetemet is,meg azt is amit belőlem csináltak.Ez már rég nem arról szól,hogy akarom-e vagy sem.Tehetségtelen vagyok,depressziós és a legtöbbször úgy fekszek le,hogy bárcsak soha többé ne kelnék fel.
2012. nov. 7. 16:49
 18/19 LeftBehind ***** válasza:
Régebben én is raktam fel ide kérdéseket,de rájöttem,hogy úgyse ad senki normális választ vagy megoldást.Max azért jövök fel ide,hogy figyelmeztessek pár embert,hogy véletlenül se kövessék el az én hibáimat.Ezért írtam a kérdezőnek,hogy semmiképp ne kezdje analizálni önmagát,mert engem is csak tönkretett.
2012. nov. 7. 16:52
 19/19 anonim ***** válasza:

"Mióta belementem "önmagam megismerésébe",semmi másra nem jöttem rá,csak hogy mennyire egy szerecsétlen,életképtelen darab sz@r vagyok."

Én is pont erre jöttem rá. Sőt, én még ennél sokkalta durvább kifejezéseket használok magamra. De megismertem magam, ez vagyok én, egy genetikai hulladék, de meg van az alap, innen kell kiindulni. Mihez lehet ezzel kezdeni. Tudom, hogyha egyszer sikerül egyszer összehoznom egy normális kapcsolatot, az az én személyes életemben akkora siker lesz, mintha egy átlagos pasi 100-200 nőt meghódított volna. Ez van. Aki mozgássérült, ízületi bántalmai vannak az sem fog lefutni egy maratont. Ez is pont ilyen.

Amiről Adapter007 írt, az már inkább önfejlesztés a véleményem szerint. Ennek azonban vannak természetesen határai, magad miatt érdemes megpróbálkozni vele, azonban a csajozásnál nem feltétlenül segít.

2012. nov. 7. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!