Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Lányként szeretem a PC játékok...

Lányként szeretem a PC játékokat, ez baj?

Figyelt kérdés

Vagyis sokat játszok gépen, és nem is a lányos játékokkal. Van közösségi életem, megyek a barátaimmal beszélek velük stb.

Az zavar, hogy neten vannak ezek a gamer lányok, légy a feleségem poszt, de a fiúk nem nagyon beszélnek velem ilyenekről, sőt eddig alig ha találkoztam pár emberrel. Mondjuk ez nem egy nagy gond, csak érdekel, ha ennyire ezt akarják a neten, akkor a valóságban miért nem? Mellesleg nem tartom magam rondának, átlagosan nézek ki, akár a többi lány.

Az zavar jobban, hogy nem tudok beszélni másokkal a játékokról, mert az osztályomban 4 fiú van és egyik se az a nagyon kocka típus. A lányokkal meg nem lehet ilyenekről beszélni. Neten nem akarok beszélni, jobban szeretném, ha ismerném az illetőt, valamint nem megismerni akarom, szóval ez a probléma. Amúgy is többnyire fiúkkal lógok, és jobban is kedvelem a társaságuk, persze baráti módon.

De egyszerűen nem is tudok leszokni, már régóta játszok, persze ebbe belejátszik az, hogy kiskoromban is már sokat gépeztem, hála a családomnak és a fiúrokonaimnak.

Nem zavar a dolog, hogy a fiúk inkább haverként gondolnak rám, sőt azért úgy gondolom nem is vagyok elég idős a "pasizáshoz". Kicsit talán rosszul érint, hogy sok ismerősömnek van már kapcsolata, de nem igazán van most valaki akit kedvelnék.

15/L

2013. febr. 4. 19:16
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
nem baj h szereted
2013. febr. 4. 19:53
 2/15 anonim válasza:
Miért lenne már baj?
2013. febr. 6. 19:05
 3/15 elnyuszko ***** válasza:
szerintem sem baj sőt vannak olyan férfiak (magamat is bele értve) akik pont ilyen lányokat keresnek mivel így több időt el tudnak egymással tölteni miközben hodolnak a szenvedéjüknek. mondhatni dubla őröm
2013. febr. 10. 20:24
 4/15 anonim válasza:
Én 15/f vagyok, ha akarod játszom is veled ;)
2013. febr. 15. 23:25
 5/15 anonim ***** válasza:
szerintem meg jó dolog, és nincs semmi baj ez teljesen normális, :) pl nekem ha lenne, és játszana akkor én is játszanák vele ha nem nagyon lenne miről beszélni :3 :) 17/f..
2013. febr. 21. 15:19
 6/15 anonim válasza:
én 17 múltam,lány vagyok,és imádok játszani,amugy detto a barátnőimet sem érdekli,de nekem van egy öcsém szerencsére :DD és én sem valami lányos játékokkal játszok..én pl szeretem a bioshockot a devil may cryt tomb raidert...ez van..szereted szereted ha nem nem :D
2013. febr. 21. 23:12
 7/15 anonim válasza:
majd elfelejtettem ...játszottam a need for speeddel,assassins creed2 vel,far cryal 3al
2013. febr. 21. 23:22
 8/15 anonim ***** válasza:
van ízlésed legalább :))
2013. febr. 22. 15:16
 9/15 anonim ***** válasza:
Nem baj. Hidd el sokan vannak még akik szeretik és lányok. Soha se baj ha kicsit más vagy, vagy nem a megszokott.:)
2013. jún. 20. 00:59
 10/15 anonim ***** válasza:
mikkel játszol?
2013. jún. 20. 01:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!