Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Lányként szeretem a PC játékok...

Lányként szeretem a PC játékokat, ez baj?

Figyelt kérdés

Vagyis sokat játszok gépen, és nem is a lányos játékokkal. Van közösségi életem, megyek a barátaimmal beszélek velük stb.

Az zavar, hogy neten vannak ezek a gamer lányok, légy a feleségem poszt, de a fiúk nem nagyon beszélnek velem ilyenekről, sőt eddig alig ha találkoztam pár emberrel. Mondjuk ez nem egy nagy gond, csak érdekel, ha ennyire ezt akarják a neten, akkor a valóságban miért nem? Mellesleg nem tartom magam rondának, átlagosan nézek ki, akár a többi lány.

Az zavar jobban, hogy nem tudok beszélni másokkal a játékokról, mert az osztályomban 4 fiú van és egyik se az a nagyon kocka típus. A lányokkal meg nem lehet ilyenekről beszélni. Neten nem akarok beszélni, jobban szeretném, ha ismerném az illetőt, valamint nem megismerni akarom, szóval ez a probléma. Amúgy is többnyire fiúkkal lógok, és jobban is kedvelem a társaságuk, persze baráti módon.

De egyszerűen nem is tudok leszokni, már régóta játszok, persze ebbe belejátszik az, hogy kiskoromban is már sokat gépeztem, hála a családomnak és a fiúrokonaimnak.

Nem zavar a dolog, hogy a fiúk inkább haverként gondolnak rám, sőt azért úgy gondolom nem is vagyok elég idős a "pasizáshoz". Kicsit talán rosszul érint, hogy sok ismerősömnek van már kapcsolata, de nem igazán van most valaki akit kedvelnék.

15/L

2013. febr. 4. 19:16
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

HÁt most vittem végig az AC2-t, kijött a magyarítás végre:)

FarCry3 kipipálva, és játszottam az ilyen kiegészíő vagy nem tudom mival, a Blood Dragonnal:D rohadt jó XD

Aztán most viszem a Remember Me-t, elkezdtem a Resident Evil 6-ot, de ez az első játék amivel játszok a szériában, nem rossz eddig, bár a kedvencem nem lesz az alap téma miatt:)

a Colonal Marines, ez is jó, és a mgyarítása is megvan, de nem játszottam vele, azóta, mióta feltelepítettem:S

Aztán játszottam Skyrimmel, csak nem sokat értettem belőle, szóval abbahagytam, mondom, majd akkor ha megtanultam angolul, vagy meg lesz a fordítás, hát mindegyik végső stádiumban van, szóval azt hamarosan újrakezdem:)

A Crysis-t akarom majd végigjátszani, az egészet, a sima és a Warhead-et aztán a többi, meg nem rég telepítettem fel a Mirror's Edge-et:)

Visszaolvasva azért elég soknak tűnik így XD :)

2013. jún. 20. 08:42
 12/15 elnyuszko ***** válasza:

nem rossz fel hozattal de ah jól látom ezek mind single player játékok. Próbálkoztál már MMO-val? Ki tudja lehet ott találsz rá a nagy ő-re.(Ha bár nekem nem jött be ez a stratégia)

19/F

2013. jún. 22. 21:55
 13/15 anonim válasza:
Képet lehetne kérni ,mert az segítene eldönteni a kérdésedet :) :D (viccen kivül)
2013. jún. 22. 23:31
 14/15 A kérdező kommentje:

MMO-val még nem próbálkoztam:) a bátyám szerint nem jó játékok, és nem igazán engedett játszani velük:DD

Bár már néha belelendültem, hogy igenis, kipróbálom, de nem lett belőle semmi:)

A képről meg persze, küldök:DD bármi kívánság róla?:D

2013. jún. 23. 20:18
 15/15 anonim válasza:
Csak legyél rajta teljesen ne csak mondjuk a fejed stb..(most nem ez nem személyes kérés de ha mondtad hogy átlagos vagy akkor szeretnénk látni) :D
2013. jún. 25. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!