Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak én vagyok úgy vele, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én vagyok úgy vele, hogy sokkal jobban tetszenek a régi szokások? Úrként viselkedni és hölgyként tekinteni a nőkre?

Figyelt kérdés

2013. márc. 1. 18:32
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:

Kumszekágye egy paraszti indulatszó volt régen.

Arról beszélek, hogy írtad, hogy ellentmondásos. Erre írtam, hogy csak viccből írta, nem kell komolyan venni.

2013. márc. 1. 19:02
 32/36 anonim ***** válasza:
A ledér szót ismeri és használja az, aki művelt. Egyébként én lányként mondom, hogy aranyos és imponáló, ha a pasi előzékeny, viszont a túlzott udvariaskodást meg modoroskodást nem bírom. Abban a korban régen jó volt, mert mindenki úgy viselkedett, és az volt az értékrend, pl. nagyon szeretem a kosztümös filmeket, 18-19. századi klasszikus regényeket, borzasztó szépen beszéltek az emberek, de manapság egy akkori értékrendű, felfogású ember baromi nevetségesen mutatna, éppen ezért a régi szokások is. Tehát ebben a mai korban nekem nem kell, de 2-300 évet visszamennék szívesen, ha arról van szó.
2013. márc. 1. 19:08
 33/36 anonim ***** válasza:
Nem, a ledér szót az használja, aki modoros.
2013. márc. 1. 19:10
 34/36 anonim ***** válasza:
Szerintem nem, de ezen nem veszünk össze.
2013. márc. 1. 19:17
 35/36 anonim ***** válasza:
háááát azért bemész egy buliba és csordultig van ribancal, hát azokat nem tudom hölgynek nézni ,meg kedveskedik ezekkel a fszom :DD elég az.......
2013. márc. 1. 19:39
 36/36 A kérdező kommentje:
Ezért érzem úgy, hogy egyedül vagyok ezzel. De válaszokban már több lány is jelezte, hogy ők is ilyenek. Bulikba meg nem nagyon járok, nem az a fajta vagyok, persze ellene sem vagyok, de különösebben nem szokásom.
2013. márc. 1. 19:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!