Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vagyok úgy vele, hogy sokkal jobban tetszenek a régi szokások? Úrként viselkedni és hölgyként tekinteni a nőkre?
Figyelt kérdés
2013. márc. 1. 18:32
11/36 anonim válasza:
Nem nem csak te vagy így vele,elég sokan,de hiába vagy te egy úr,a a nők a pasztokat tartják vonzónak és arra gerjednek.Én sem vagyok ocsmány,sőt még jó képünek is mondanak,de mivel nem vagyok egy paraszt és nem keménykedem hanem egy gavallér vagyok,így y mai csajokat ez ku.rvára nem érdekli.Persze most lehet jönni hogy oo persze de van köztük ilyen meg stb...a baj hogy én pont nem ezt tapasztalom.
13/36 anonim válasza:
meg akinek esetleg van egy kis szókincse, én nem ragad le a :( - Mizu vazze!) -tipusu mondtoknál. XD
14/36 anonim válasza:
Nem igaz, hogy a parasztokat találjuk vonzónak, nekem egyszer udvarolt egy nagyon művelt és udvarias vidéki fiú, aki állatokat is tartott, de túl kedves volt és ezért nem kellett.
15/36 anonim válasza:
Mármint én azt veszem észre hogy nem érdekli a nőket ha te gavallér vagy és úriember,nagyívben lesz@rják,mert nekik a kemény stílús jobban bejön.Én próbálkoztam és kisérleteztem,de a legtöbb esetben mindig akkor dugtam meg a nőt,ha kicsit paraszt voltam.
16/36 anonim válasza:
ma 18:47
Akkor miről beszélünk vazze?:DD
Kicsit üti maát a mondandód,gavallér volt,de nem akarsz parasztot és ez nem igaz,de azért nem jöttél vele össze mert rendes volt:DDD haha ezen jót röhögtem:DD tudd már mit akarsz hülye lány:D
Kicsit ellentmondásos a szövegelésed:D
17/36 A kérdező kommentje:
Csak az a baj, hogy ez nekem nem is megy, és nem is akarom, hogy menjen. :/
2013. márc. 1. 18:50
18/36 anonim válasza:
Ha nekem válaszoltál, hát azt tudom mondani:
ilyen összeszedetlen választ még sosem olvastam. Nagyon érthető voltam, de te viszont inkább egyél egy sütit.
19/36 A kérdező kommentje:
Ezt csak viccből írta, visszaélve a paraszt szó két értelmével és újabban bizonyítva, hogy a lányok a parasztokra buknak.
2013. márc. 1. 18:51
20/36 anonim válasza:
Nem, ezzel én is így vagyok, lányként :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!