Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vagyok úgy vele, hogy sokkal jobban tetszenek a régi szokások? Úrként viselkedni és hölgyként tekinteni a nőkre?
ma 18:51
Az enyém összeszedetlen??Na ne vicceljél már,a tied meg ellentmondásos.Az elején azt írtad nem tartod vonzónak a parasztokat,de a végén meg pont az ellenkezőjét írtad,hogy azért nem jöttél össze vele mert rendes:D
Akkor még is csak a parasztok vonzanak nem?Egyértelmű..:D
Én egyszer ismertem egy lányt, aki szerint a világ ott romlott el, hogy a nők elkezdtek nadrágot hordani, mikor a hosszú szoknyák olyan szépek. Szerinte a nők első hivatása, hogy édesanyák legyenek, és nem ivott alkoholt. A csúnya beszédet sem szerette.
Ellenben ő maga szegény elég csúnya volt.
De ez nem tudom, miről jutott az eszembe.
18:53
ha a parasztok vonzanának, már privátban lihegnék, hogy hívj meg egy pohár kólára...
Mondom, csak viccből írta, hogy egyszerre használja a paraszt szó két jelentését és még hogy egyszer bizonyítsa, a parasztokra buknak a lányok.
Kérdező te miről beszélsz??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!