Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak én vagyok úgy vele, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én vagyok úgy vele, hogy sokkal jobban tetszenek a régi szokások? Úrként viselkedni és hölgyként tekinteni a nőkre?

Figyelt kérdés

2013. márc. 1. 18:32
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:

ma 18:51

Az enyém összeszedetlen??Na ne vicceljél már,a tied meg ellentmondásos.Az elején azt írtad nem tartod vonzónak a parasztokat,de a végén meg pont az ellenkezőjét írtad,hogy azért nem jöttél össze vele mert rendes:D

Akkor még is csak a parasztok vonzanak nem?Egyértelmű..:D

2013. márc. 1. 18:53
 22/36 anonim ***** válasza:

Én egyszer ismertem egy lányt, aki szerint a világ ott romlott el, hogy a nők elkezdtek nadrágot hordani, mikor a hosszú szoknyák olyan szépek. Szerinte a nők első hivatása, hogy édesanyák legyenek, és nem ivott alkoholt. A csúnya beszédet sem szerette.

Ellenben ő maga szegény elég csúnya volt.

De ez nem tudom, miről jutott az eszembe.

2013. márc. 1. 18:54
 23/36 anonim ***** válasza:

18:53

ha a parasztok vonzanának, már privátban lihegnék, hogy hívj meg egy pohár kólára...

2013. márc. 1. 18:55
 24/36 A kérdező kommentje:
Én azt sem venném biztosra, hogy lány. Mondom, csak viccből írta, hogy egyszerre használja a paraszt szó két jelentését és még hogy egyszer bizonyítsa, a parasztokra buknak a lányok.
2013. márc. 1. 18:55
 25/36 fospuska ***** válasza:
a ledért...? én. de nyugdíjas azért még nem vagyok. sok idő az még. de tudok szebbet is: retek.:)
2013. márc. 1. 18:56
 26/36 A kérdező kommentje:
*hogy még
2013. márc. 1. 18:56
 27/36 A kérdező kommentje:
Én is tudok párat, pl. kumszekágye.
2013. márc. 1. 18:57
 28/36 anonim ***** válasza:
Lényeg mindenki a saját tapasztalatát írja le. Udvarias, ismerem a szót, de férfiben nem tapasztaltam még. Sőt kötve hiszen, hogy ezután is így lenne. Inkább az a gond mindenki a saját területén próbálkozik, akik írnak véleményt, hiába vannak össze illőek, soha nem jönnek össze. Szóval hiába tetszene valakinek a fent leírtak, nem tudom, de még nem futottam össze ilyennel mutatóba sem. N
2013. márc. 1. 18:58
 29/36 anonim ***** válasza:

Mondom, csak viccből írta, hogy egyszerre használja a paraszt szó két jelentését és még hogy egyszer bizonyítsa, a parasztokra buknak a lányok.

Kérdező te miről beszélsz??

2013. márc. 1. 18:59
 30/36 anonim ***** válasza:
kumszekágye az, aki hárnik?
2013. márc. 1. 18:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!