Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok de főleg 16-22 éves korosztály! Mi a véleményetek azokról a pasikról, akik utálják a Gangnam Style-t és a Selena Gomezt?
Semmi,én sem igazán szeretem ezeket!
Az hogy nem passzol a zenei ízlésünk,nem kizáró ok!
18/L
Én örülök neki nagyon ha van ilyen. Mindkettőt gyűlölöm és azt hiszem inkább normális zenéket hallgatok.
20L
Èn főként a'80/'90-es évek zenèit szeretem+RNB,amerikai rap(Eminem,Akon,Usher,P.Diddy.,stb)ès még a latin zenèk.Az olyan zenèket és előadòkat szeretem,akiknek jô a hangjuk,stìlusuk,ezek általàban félvérek,feketèk.Mondhatni őket szeretem.Nők közül pl Beyonce Rihanna Christina Aguilera stb.
Ezen felül van néhàny mai pörgős disco szàm amuket szeretek,de pl soha nem halgatok:Selena Gomez,Taylor Swift,Justin Bieber..ilyen amcsi tinisztàrok nem jönnek be.A gangnam style-al semmi bajom,abban a műfajban ok,de az előbbiek..?őket neee..
17L
engem nem érdekel, amíg hagy Beatles-t hallgatni :D
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!