Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok de főleg 16-22 éves korosztály! Mi a véleményetek azokról a pasikról, akik utálják a Gangnam Style-t és a Selena Gomezt?
#10 igen, kajak van ilyen. Meg kenu is.
Párszor meghallgattam, meg röhögtem egyet az idétlen videoklipjén, de mint zene, közelít a nullához. Pláne, hogy a tartalma, ami talán egy kis értelmet és értéket vinne bele, koreai nyelvismeret nélkül nem fog átjönni, így meg ez nem más, mint egy végtelenül primitív "dallamra" rámondott halandzsa, amire páran ugrálnak olyan ovis szintű koreográfia szerint.
Persze, még mindg jobb, mint Fluor Tomi mizuja, de csak egy szinttel.
Ettől függetlenül Spy-t bírom, amilyen szókimondó, és a nagy nullából is tudott világslágert csinálni, és ehhez a szerencse mellett tehetség is kell. De attól még a zenéje ugyanúgy konvergál a nullához.
És akik szerint a zenéje egyenlő a nullával, az mire alapozza ezt, de most komolyan? Annyira szánalmas, mikor vki ezzel jön, mikor neki más zenei műfaj jön be, és akkor a másik már egyből tehetségtelen, meg zaj stb. Ennyi eről akkor sokan mondhatják, hogy a gitározni csak a tehetségtelenek szoktak, mert egy óvodás is meg tud tanulni rajta játszani és egyébként is borzalmas hallgatni..
Na kíváncsi vagyok az érvekre, kezdjük mondjuk Étrisyon-al, mert láthatólag nagyon okosnak képzeli magát.
Már miért ne számítana azenei ízlés? Sokat hallgatok zenét, s nem lenne kedvem állandóan bezárkózni valahová mert a másik felet zavarja. Ugyanúgy én sem szeretnék Death Metal-t hallani bömbölni a lakásban.
Szóval ha fontos kikapcsolódási mód valakinek a zenehallgatás, akkor igenis számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!