Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi az oka, hogy a 14-19 eves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka, hogy a 14-19 eves korosztaly lányainak szinte kivétel nélkül Justin Bieber hasonmás pasija van?

Figyelt kérdés
Megnezem a kepeket a faceen ismeros lanyok koreben akik 16-17 evesek es 17 lanybol akinek kapcsolata van, abbol 14 lanynak a pasija szinte tokre ugy nez ki mint j bieber. Csak pl mas szinu a szeme es a haja de ugyanaz a gyerekes arc es vekony test. Csak azert furcsallom, mert ha vki felrak ide egy J Bieberes kepet akkor mindenki fujjol meg melegezik, homarozik. Aztan szinte csak ezek a tipusok aratnak a fiatal lanyok koreben. Azt is tobbszor eszre vettem mar faceen, hogy ha van egy 15 eves lany es meg nem volt kapcsolata, de most hirtelen lett, akkor az osszes kommentelo azt mondja, hogy eppen ideje volt mar bepasizni szivike, mar azt hittem, hogy egyedul maradsz eleted vegeig. Miert kell ennyirw siettetni a temat, hogy legyen valakije az embernek? Ennyirw felgyorsult a vilag, hogy a 14 eveseknel alap a parkapcsolat?
2012. szept. 22. 08:39
1 2
 1/18 Hanariko ***** válasza:
72%

ez is jól mutatja a 14-16 (!!!) éves lányok érettségét. Azért írtam így, mert talán 17-től már elkezdődik a normális kategória. De persze hogy ne áltílánosítsak, van aki 15 évesen is értelmes gondolkodású csajszi és van aki még 18 évesenn is buta liba.

Én 18 vagyok (nem butta liba xD) de nem akarnék justin bieber külsejű pasit.

2012. szept. 22. 08:41
 2/18 A kérdező kommentje:
Csak mert nem ertettem meg esdig hogy a csunya tizeneves pasik miert nem talalnak csajt maguknak. Mindenki azt mondja, hogy bennul van a hiba es nem a kulsejukben. Marpedig sajnos a kulsejukben van a hiba sztem, mert nem hasonlitanak ezekhez a nyàlas fiùkhoz akikhez a mai lanyok nagy resze reflexszeruen vonzodik.
2012. szept. 22. 08:42
 3/18 Hanariko ***** válasza:
78%
és igen, sajnos már 13-14 évesen mindenki pasit akar (na jó, azért legyen 1% kivétel. Én anno nem akartam és még tényleg barbiekkal játszottam) és ezt a felgyorsult világra fogják. De hát könyörgöm nem attól ember az ember h gondolkodik? Szóval nem kéne csorda üzemmódba működni. De hát ez van... hiába ember valaki, nem biztos, hogy jutott neki elég ész xD
2012. szept. 22. 08:44
 4/18 anonim ***** válasza:
Mert mindenkibe Justin Biebert látod
2012. szept. 22. 08:45
 5/18 Hanariko ***** válasza:
mint már kiderült az 1. kommentemből én nem vonzódok hozzá reflexszerűen, szóval nyugi, vannak még értelmesek a világon :) (bár megjegyezném van egy barátnőm, aki szereti justint, de nem hinném h ehhez a külsőhöz vondózik. Szóval mesélt nekem róla, hogy hogyan talált rá a zenéire stb. és sztm ez is túl van misztifikálva hogy be van állítva b*zinak meg mit tudom én minek...)
2012. szept. 22. 08:46
 6/18 A kérdező kommentje:

Elsonek. En nem tudom te milyen pasit akarsz, en nem ez a tizeneves korosztaly vagyok igy nem tudok beleszolni. De sokszor beszeltem mar tizeneves szingli lanyokkal, hogy.milyen pasit akarnak es mind azt mondtak, hogy nem szepfiut. Aztan idovel mindegyiknek lett pasija es szinte mindnek j bieber tipusu szepfiu lett a pasija. Csak azert mondom, mert van a

dolog amit allitanak a lanyok, es van az amit tesznek. Ez altalaban gyokeres ellentete annak amit allitanak.

2012. szept. 22. 08:46
 7/18 A kérdező kommentje:
Nem mindenkiben azt latom. Csak.egyszeruen ranezek es kikopott masa.
2012. szept. 22. 08:48
 8/18 anonim ***** válasza:

nemigaaz! fuujj!:DD

amúgy azért láthatsz hasonlóságot, mert mára majdnem minden 14-17/18 éves pasi páwa. Mármint jb hasonmás is, ha úgy érted. :)

2012. szept. 22. 08:51
 9/18 A kérdező kommentje:
2012. szept. 22. 08:52
 10/18 anonim ***** válasza:
Azért mert a 14-16 éves lányoknak mind viszket a puncija >< és csak arra várnak h valaki jól megvakarja.. és sajnos ezért néha szinte mindent megtesznek. Én is 16 éves vagyok, sose volt olyan pasim aki úgy nézett volna ki mint Bieber, igaz eddig egyik sem volt olyan akire azt mondhattam volna h szeretem.. de csak azért bepasizni h elmondhassam h most végre van pasid szánalmas:/
2012. szept. 22. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!