Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi az oka, hogy a 14-19 eves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka, hogy a 14-19 eves korosztaly lányainak szinte kivétel nélkül Justin Bieber hasonmás pasija van?

Figyelt kérdés
Megnezem a kepeket a faceen ismeros lanyok koreben akik 16-17 evesek es 17 lanybol akinek kapcsolata van, abbol 14 lanynak a pasija szinte tokre ugy nez ki mint j bieber. Csak pl mas szinu a szeme es a haja de ugyanaz a gyerekes arc es vekony test. Csak azert furcsallom, mert ha vki felrak ide egy J Bieberes kepet akkor mindenki fujjol meg melegezik, homarozik. Aztan szinte csak ezek a tipusok aratnak a fiatal lanyok koreben. Azt is tobbszor eszre vettem mar faceen, hogy ha van egy 15 eves lany es meg nem volt kapcsolata, de most hirtelen lett, akkor az osszes kommentelo azt mondja, hogy eppen ideje volt mar bepasizni szivike, mar azt hittem, hogy egyedul maradsz eleted vegeig. Miert kell ennyirw siettetni a temat, hogy legyen valakije az embernek? Ennyirw felgyorsult a vilag, hogy a 14 eveseknel alap a parkapcsolat?
2012. szept. 22. 08:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
búzakorszak van ecsém!
2012. szept. 22. 08:56
 12/18 anonim ***** válasza:

Akkor nekem ezért nincs senkim, azt hiszem. :) Kinek kell egy kisfiú? :D

17/L

2012. szept. 22. 11:11
 13/18 anonim ***** válasza:
Èn egy 15 éves làny vagyok,de nekem sem annyira jönnek be a j.b félék,persze jól néznek ki,de komolyabb kapcsolatra nem terveznék velük.Nekem inkàbb a kicsit izmosabbak jönnek be,de azért legyen agyongyúrva,hanem olyan pontjó kategória.:)
2012. szept. 22. 11:14
 14/18 anonim ***** válasza:
előző vagyok* ne legyen agyongyúrva*,bocsi a hibáért:$
2012. szept. 22. 16:51
 15/18 Hanariko ***** válasza:

amúgy - hiába állítják, hogy nem - a 14-16 éves lányok még KISLÁNYOK! És Justinnak is olyan kisfiús pofija van, szóval érted... szerintem ezért van ez a dolog, nagyobbak (17+) már kezdenek felnőni :)

Egyébként egy kisfiús (jó, mondjuk h Justinra hasonlító) srác is lehet normális... sok mindent meg kell ahhoz nézni, hogy el lehessen dönteni ki normális. Nem csak arc, haj, hanem mondjuk öltöködés, testtartás, viselkedés, beszéd stbstb.

2012. szept. 22. 17:44
 16/18 anonim ***** válasza:
Már ne haragudj,de én most leszek 16 pár napon belül,de kifejezetten undorodom Justin Biebertől.A zenéjétől meg pláne.Nem volt még egy pasim se,és nem azért,mert nem volt már olyan ember,akinek tetszettem volna,hanem,mert nekem nem tetszettek,és akkor mi értelme lenne?Ez a baj a mai tinikkel,hogy azt hiszik,attól,hogy két hétig lesz pasijuk/barátnőjük bejelölve facebookon menők lesznek.
2012. szept. 23. 10:32
 17/18 okoska:) válasza:
15 éves vagyok még nem volt egy pasi sem, és még nem is akarok. Nm mondom hogy barbizzunk mivel már kinőttem belőle. Szerintem még 14-15 évesen még felesleges túlenni a huszadik pasinkon. Én a tanulásra szeretné koncentrálni, hiszen ha meglesz alapozva a jövőm utána még lesz pár évem hogy bepasizzak:) (az ÚJ jbt kedvelem, de nem vagyok rajongó, helyes de nem álmaim fiúja) még sose voltam buliba én jobban szeretem amikor páran barátnők összeülünk valakinél és megnézünk egy filmet (horror, vígjáték) szóval ezzel csak azt akarom mondani hogy nem minden tini r*banc ;) (ha valaki esetleg azt hinné)
2012. szept. 29. 15:39
 18/18 anonim válasza:
hol is vannak ezek a hasonmások????? :))) DDDDD <3
2013. jún. 9. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!