Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » MINDENKIT FELPONTOZOK! Lányok/...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MINDENKIT FELPONTOZOK! Lányok/nők, ferfiasabbnak tűnik valamivel az aki metálos mint aki mondjuk mast hallgat?

Figyelt kérdés

A metalos alatt azt ertem hogy altalaban feketeben jarok+ zenekaros vagy egyéb metálos póló, oldallánc szegecses óv csukloszorito meg ami kell...

Legyszi fejtsétek ki valamalennyire hogy miert igen vagy nem!

Fiuk/ferfiak ha nektek van ilyen tapasztalatok szivesen elovasom irjatok!

15/f (a hibákért és az ekezetekert bocsi mobilrol írtam)

#nők #lány #metál #felpontozás #ferfiasság öltözködés
2013. febr. 28. 21:23
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

Ez ennyi idő alatt jó sok komment köszi minden normális választ.

Ezt nem konkretan magamra ertettam hanem ugy általában.

Ezt az előitelet dolgot ki tudnátok fejteni bővebben?

2013. febr. 28. 22:09
 22/30 anonim ***** válasza:
nemm
2013. febr. 28. 22:46
 23/30 anonim ***** válasza:
Nem akarok kötekedni, de hol maradnak a felpontozások?
2013. febr. 28. 23:09
 24/30 anonim ***** válasza:

15 evesen en is igy gondoltam, hogy "A METÁl AZ ÉSZ!"

De most mar tudom, hogy "A MADÁR AZ ÁSZ!!!!"

2013. febr. 28. 23:14
 25/30 A kérdező kommentje:

Ugy gondoltam h az ertelmes valszokat.

Azt hogy ,,krumpli" azt nem

2013. febr. 28. 23:20
 26/30 anonim ***** válasza:
Szerintem sem.
2013. febr. 28. 23:32
 27/30 anonim ***** válasza:
44%
Pedig a mindenkibe az is beletartozik. Akkor most hazudtál?? ://
2013. febr. 28. 23:35
 28/30 anonim ***** válasza:
63%

Ja, hogy meg valogatsz is?

Hat jo! Meg akkor is, ha azzal kezdted, hogy mindenkit felpontozol, lasd kivel van dolgod: igyekszem normalis valaszt adni!

Korodban hasonlo volt a zenei izlesem es megjelenesem is. (Zenei izlesem nem valtozott sokat)

Mivel hasonlo beallitottsagu emberek köreben mozogtam, altalaban pozitivak voltak a visszajelzesek. De nem ettöl ereztem magam ferfiasnak. De az is teny, hogy hozzaadott. Szerintem baratnöim közül senki sem azert jött össze velem, mert ilyen vagy olyan zenet hallgatok. Ennek szerintem akkor van jelentösege, ha te is zenelsz es ekörül forog az eletviteled.

Ha most ram neznel, latnal egy fiatal (na jo, neked öreg), öltönyös, amolyan sportosan elegans managert, frissen borotvalva, es (nem vicc!) kivasalt, hosszu hajjal valami svajci ketyegövel a csuklojan es mi massal, mint egy almas telefonnal babralva. Es öszinten elszomoritonak tartom, hogy a lanyok ezt vagy iszonyatosan ferfiasnak talaljak vagy valami mas vonzza öket. De ez mind csak jelmez es azert van, mert a környezetem, ahol a megelhetesemert tevekenykedem megköveteli! Amikor leveszem ezt a bohocruhat, magamra veszem a fekete bört, sisakot huzok a fejemre es elinditva a motoromat mennydörgeshez hasonlo dübörgessel köszöntöm a tavaszt, akkor erzem magam igazan jol! Es tudod mit? Le..arom, hogy ezt vagy azt tartjak ferfiasnak! De a lehetö legjobban azokon tudok röhögni, akiknek a szemelyisegük az elejen leirt megjeleneshez passzol, de kompenzalni probaljak azzal, hogy ök is vesznek egy vasat, magukra varratnak egy "born to be wild" tetkot, itunesrol leszedik a "highway to hell"-t aztan gyök kettövel cirkaloznak a fagyizok es kavezok körül, hogy hatha valami csibe rabukik a tesztoszteronszagra, amit mindez minden bizonnyal kölcsönöz.

Mindezzel termeszetesen csakis a felpontozast szeretnem elerni... Ja, nem is! A mondanivalom az, hogy azert hallgasd ezt a zenet es azert öltözködj ugy, mert neked tetszik es nem azert, mert majd ettöl leszel igazan tökös es majd buknak rad a csajok.

2013. febr. 28. 23:55
 29/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm a rendes válaszokat (gondolok itt az utolsóra amivel kb egy véleményen vagyok)Igazából csak kivanycsisagbol irtam ki mert miota ilyet hordok többen megjegyezték hogy "mekkora rocker lettél".
2013. márc. 1. 22:25
 30/30 anonim ***** válasza:
Egy kicsit igen, meghatározó, de 15 évesen még nem is annyira fontos, hogy férfiasabb légy. :-) De a jó zenei ízlés tényleg meghatározó. :-)
2013. máj. 4. 10:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!