Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » MINDENKIT FELPONTOZOK! Lányok/...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MINDENKIT FELPONTOZOK! Lányok/nők, ferfiasabbnak tűnik valamivel az aki metálos mint aki mondjuk mast hallgat?

Figyelt kérdés

A metalos alatt azt ertem hogy altalaban feketeben jarok+ zenekaros vagy egyéb metálos póló, oldallánc szegecses óv csukloszorito meg ami kell...

Legyszi fejtsétek ki valamalennyire hogy miert igen vagy nem!

Fiuk/ferfiak ha nektek van ilyen tapasztalatok szivesen elovasom irjatok!

15/f (a hibákért és az ekezetekert bocsi mobilrol írtam)

#nők #lány #metál #felpontozás #ferfiasság öltözködés
2013. febr. 28. 21:23
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
előttem szólónál ott a pont! teljes mértékben egyet értek vele! 15/F
2013. febr. 28. 21:29
 12/30 anonim ***** válasza:
vagy is a 9.-el értek teljes mértékben egyet!
2013. febr. 28. 21:29
 13/30 anonim ***** válasza:

Számomra nem attól férfias, vagy kevésbé az valaki, h milyen zenét hallgat, és, h hogy néz ki, hanem attól, h határozott e vagy sem.

Ha valaki határozott, tudja mikor mit akar, vannak céljai, stb., az férfias. De ha valaki döntésképtelen, bátortalan, stb. akkor az egyáltalán nem férfias, mellette az ember elbizonytalanodik, vagy nem érzi jól magát, nem érzi nőnek magát, ill. jó nőnek magát.

2013. febr. 28. 21:32
 14/30 anonim ***** válasza:
Nem, attól nem leszel férfias, csak fiatalnak gyerekesnek tűnő aki azt hiszi h jófej csávó.
2013. febr. 28. 21:35
 15/30 anonim ***** válasza:
Nem (csak) a ruhától leszel "férfias" úgy is kell viselkedni.
2013. febr. 28. 21:38
 16/30 anonim ***** válasza:

Nem tűnik annak.

Nekem sok "metálos" ismerősöm van, (értsd zenészek), de nem járnak maskarában.

2013. febr. 28. 21:42
 17/30 anonim ***** válasza:
Lehet felpontozni :D
2013. febr. 28. 21:42
 18/30 anonim ***** válasza:
Szerintem se attól lesz valaki férfias, hogy "kemény" ruhákat vesz fel, láttam sok ellenpéldát ebben a kérdésben. Mármint sok nyápicnak tűnő antipasi beszari rockert is ismertem. Az hiába aggat magára bármit. A pasi fellépésén múlik az egész.
2013. febr. 28. 21:49
 19/30 anonim ***** válasza:
NAJA! Ha odamegy nekivállaz az ellenfélnek utána leapríttya őket! Nya akkó förfi! De addig nem!
2013. febr. 28. 21:56
 20/30 anonim ***** válasza:

nekem nem jön be... :DDDDDDDDDD

15L

2013. febr. 28. 21:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!