Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? (leszbi téma, többi lent)
Már 2éve odavagyok egy leszbikus lányért. 2éve írtam neki egyszer fb-n, beszélgettünk, elég jól elvoltunk... Aztán másnap megint ráírtam, de nem írt vissza és lelépett...Most vagy azért mert mennie kellett már, és ideje se volt írni, vagy szimplán nem akart velem beszélni, nem tudom. De utána már nem mertem többször ráírni, viszont egyszerűen nem tudom kiverni a fejemből, voltak kapcsolataim ez idő alatt, de ők se tudják velem elfelejtetni... Mit tegyek? 2év után már nem akarok ráírni tök ciki lenne, hogy akkor úgy írtam rá hogy megakarom ismerni, de utána nem írtam... Nincs senkije tudtommal. Nekem is most lett vége a kapcsolatomnak, és most megint csak Ő van a fejembe. Tanácstalan vagyok. Bi lány vagyok, bár mostanában inkább csak a lányok jönnek szóba!
Kérlek benneteket, adjatok tanácsot, hogy mit tegyek, mert bele őrülök... Homofób és egyéb hülye válaszokkal hanyagoljatok légyszi! Köszi
21/L
Joe Makepeace
Bocsi hogy nem témába vágok, csak megfigyelőként követtem az eseményeket eddig, de valamire nagyon kíváncsi vagyok :
Az iwiw jelzi mikor nézte meg utoljára az adatlapját ..ez komoly? lehet látni ki nézte meg az adatlapom, vagy más látja ha én nézegettem ? én még eddig nem találtam ilyen funkciót ,hol van? segits kérlek
Az biztosan nem fogja "meggyőzni", hogy te biszex vagy. De aztán kitudja...
De tényleg, ha nem írsz neki, ezen fogsz rágódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!