Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem túlzás ez 13 évesen?
Figyelt kérdés
én 13 éves vagyok és szerintem túlzás amit az osztálytársaim művelnek 10 centis magassarkú műköröm 5kg smink és 12 lányból úgy 2-3 már nem is szűz.Facebookra meg csak tolják fel a smárolós képeket.Tesi órán is nyugodtan szaladgál a tangájába meg a kitömött melltartójába.(mintha nem látszódna-.-)Hétvégén hulla részegre isszák magukat.velem lenne baj h én nem vagyok ilyen?2013. febr. 24. 20:08
11/18 anonim válasza:
Azért ez durva.
Én 13 évesen annak örültem,hogy amikor a tesi terem mellet lévő kondi részen lekapcsolták a villanyt,akkor véletlenül pont azt a lány csöcsörésztem meg aki már,akkor D felett volt.
12/18 CuteZoe válasza:
Nehogy megváltozz csak azért mert mások olyanok... Én is hasonlóképpen éreztem magam és ezért váltottam iskolát... Mert szerintem sokszor a környezeted átalakíthat. Pl.: a volt sulimba sok új lány jött akik elsőre normálisak voltak, de aztán mit ha ez a viselkedés fertőző vírusként terjedne ők is elribancosodtak.... 15/L
13/18 anonim válasza:
Nem, nem veled van a baj! Ne is légy ilyen! Ezek mind lezülőtt primitív emberek! Örülj neki, hogy te nem vagy ilyen!Pont, hogy te vagy a normális! Az ilyenekből semmi nem lesz mint az osztálytársaid, mert gondolom nem valami jó tanulók, vagy ha azok középiskolában leromlanak majd! Az ilyenekről nagyon megvan a véleményem!!! -.-"
14/18 anonim válasza:
Elsőnek igaza van, veled van a baj, nőj fel.
15/18 CuteZoe válasza:
14-es kíváncsi lennék ki írja ezeket az értelmes hozzászólásokat... -.-
16/18 anonim válasza:
a felnövés nem ebből áll, hogy tangában futkosunk, meg részegre isszuk magunkat 13 évesen. Hanem az embert maga a gondolkodása a döntései és az esze teszi felnőtté.Ha egy gyerek 13 évesen ezt csinálja csak gyerekesebbé és röhejessé teszi!! NEM ÍGY KELL FELNŐNI, a felnőttség NEM ebből áll
17/18 anonim válasza:
hm... szörnyen viselkednek. ezt látják a tévében, sajnos, mit lehet tenni, aber!!! te sem vagy teljesen százas kölyök! ki az a hibbant, aki direkt ócsároltatni akarja a többieket? jól tudod, hogy kretének, akkor meg minek firtatod? hogy kapj egy kis önbizalmat? idióták az osztálytársaid, de te is. csak te másképp. szerintem kezdj el másként erőt gyűjteni az élethez haver.
18/18 anonim válasza:
Nem, nem baj, hogy nem vagy olyan. Ne is legyél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!