Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek túlzás?
Szakítottam a barátommal,majd adtam neki mégegy esélyt,aztán megint szakítottunk mert már untam a hülyeségét.
Lényeg az h holnap randim lesz egy másik sráccal és úgy "terveztem" kiszivatom a nyakam h féltékennyé tegyem.egy osztályba járunk úgyhogy mindenképp látná.
Szerintem túlzás. Ha ezzel azt akarnád elérni, hogy újra összejöjjetek, csak komolyabban vegyen, akkor közlöm, hogy belőlem pl pont az ellenkezőjét váltanád ki - nekem nem kellene egy olyan csaj, aki szakítás után másnap máris mással szivatja ki a nyakát... komoly érzelmeid lehettek akkor a srác iránt, ha erre képes vagy.
23/F
Szegény új srác... Használd csak ki, hagy menjen el a nőktől a kedve egy életre.
Hihetetlen, hogy tényleg ennyire kapcsolatra komolytalan emberek vannak és még fel is teszik ide az idióta kérdéseiket, nem is értem.
Még dug@sd is meg vele magad és legyél tőle terhes azzal tuti féltékennyé teszed.
28/n
Király. Attól téged ribancnak néznek, és az exeddel megutáltatod magad.
Csak nyerhetsz.
nem most szakítottunk.pár hete.
és eddig őt szerettema legjobban a pasijaim közül de átvert.
Ugyanúgy flörtöl más lányokkal,előttem.
És végül is ez csak egy "folt"!
a másik srácról meg csak annyi h ő is féltékennyé akarja tenni a csaját.
dugasd meg magad vele, vedd fel videóra és játszd le neki.
egyéb kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!