Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek túlzás amit művelek?
20 éves budapesti, jólszituált középosztálybeli teljsen átlagos fiú vagyok. Sztem nincs bennem semmi különleges,max sokan mondták h jóképű vagyok,de ez alapból relatív,mert kinek mi a jóképű. Egyetemre járok,mint bárki más. Néha azt csinálom,amit akarok,egyébként pedig,amit kell.
Hanem,a csajozásban valahogy szerencsém van.
Mindig úgy kezdődik,h megismerek egy lányt. Ez lehet egyetemi évfolyamtárs,lehet egy buliból,kocsmából,vagy éppen innen. És ugye én rögtön elviszem randizni(ha neten akadtunk össze akkor persze képet küldök neki ),vagy mozi,vagy egy elegáns étterem,v kocsma,v romantikus séta,attól függ,milyen a csaj. És ha ez megvolt felviszem a lakásomba,és ha kellőképpen egymásra vagyunk hangolódva,akkor szeretkezünk egy jót. Szerelmes még sose voltam.
Ez jó sztori. Forgatókönyvnek is jó. Majd írd meg a folytatást, így nem veszem meg :)
Amúgy normális.
Majd utólag kiértékeled 10 év múlva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!