Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cikinek érzem hogy a fiú fizet helyettem. Hogy mondjam meg neki hogy most én akarok fizetni?
Figyelt kérdés
Tudom sok fiúnak meg pont az a baja, hogy a lányok milyen lehúzósak, de nekem meg kellemetlen hogy ő fizeti a kajámat. 1. randinál elvitt pizzázni. 350 ft-ot költött rám. Tegnap fagyizni voltunk, 350 ft a fagyi + utána elmentünk egy helyre, ott összesen 650 ft volt a költség. Szóval a 2 randi alatt 1000 ft-ot költött rám. Én mondtam hogy majd én fizetem a sajátom, de "Nem, nem én mondtam hogy hova menjünk én fizetek. Szó sem lehet
róla"
Hogyan kellene csinálnom? Én nem akarom a pénzét lehúzni.
2013. febr. 24. 19:37
11/13 anonim válasza:
1000ft-ból 2 randi?
Igaz hogy még csak 1szer randiztam és az is régen volt, de sztem most 1 randi 2 személynek kb 3000ft
12/13 A kérdező kommentje:
Ja nem, a rám eső rész egy ezres. + az övé is egy ezres, és sétálni is voltunk :D
2013. febr. 25. 18:02
13/13 anonim válasza:
Jó lenne pénzügyi tanácsadónak a srác :D
amúgy az ő dolga, hogy fizessen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!