Miért nemtudom a saját tulajdonu ingatlanomból kijelenteni Most tulajdonjog létezik, vagy nem? Azt akit én akarok? Miért az Önkormányzat dönt helyettem?
Azért, mert itt az országra jellemző,
idióta jogszabályok vannak!!
Azután meg a bírók hoznak olyan idióta ítéleteket,
amiket előzőleg még megtippelni sem lehet!!
(Sajnos tapasztalatból beszélek.)
Hé kamudoktor!
Hogy sikerült ebbe belekeverni a bíróságot? Ehhez ennek semmi köze! Ezt nem a bíróságon kell intézni!
Hja biztos Te is beengedtél valami lakókat és tesznek rá h fizessenek.Szívás.Lesz még egykét köröd mire megszabadulsz tőlük.
Igen lassú az ügyintézés . Nekem 1 évem ment rá .Addigra találtak új pancsert maguknak.Károkat behajtatni meg nem lehet , mivel nincs semmijük.
Hja hogy a kifizetetlen számlákért mertem adni egykét pofonkát... nem volt jó megoldás:D .Igen sokba került nekem,de mivel hogy nem a pénz csinált engem , kellő elégtételt nyújtott a dolog:)
A tulajdon jog olyan dolog, hogy a tulajdonoddal szolgálhatod a rászorulókat. Ha pedig túl drasztikusan ragaszkodsz hozzá bajba kerülhetsz.
A jog a valódi élethelyzetekkel csak futólag érintkezik néha .Elhidegült a kapcsolatuk. Válófélben vannak:)
Ha te dolgozol , iparkodsz és haladsz is nagynehezen akkor mostoha gyereke vagy a társadalomnak.Szívatnak mindenhol. De ha bacol rá dolgozni és nincs semmid ,akkor -szeegény szerencsétlen- kis kedvenc vagy , tenyerükön fognak hordozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!