Megbüntettek ma a metrón mert érvénytelen volt a jegyem. Kaptam egy 16e-s csekket. Kifizetheti e valaki más helyettem a 8000 ft-t 2 napon belül mert nem akarok ezért pestre utazni?
"A 16.000,- Ft pótdíj összege, helyszínen történt készpénzes kiegyenlítés vagy a pótdíjazást követő 2 munkanapon belüli - a társaság által kijelölt helyen - befizetés esetén 8.000,- Ft-ra mérséklődik." - [link]
Tehát van ilyen lehetőség, és csak az Akácfa utcában lehet megtenni, de szerintem bárki befizetheti, csak az iktatószámot kell bemondania hozzá, ami a csekk jobb felső sarkában van.
Közben egyébként megkérdeztem a bkk-t.Válasz:
Tisztelt xxx!
2012. október 27. napján érkezett elektronikus levelére válaszunkat az alábbiakban közöljük.
Amennyiben nincs Budapesten állandó bejelentett lakcíme, a 8.000,- Ft helyszíni pótdíjösszeget, a pótdíjcsekken feltüntetett OTP számlaszámra átutalással teljesíteni tudja – 11794008-20540814 – a mai nappal (2012. 10. 29.) elindított utalással.
Kérjük, hogy a közlemény rovatba a saját nevét, az ellenőri csekk számát, illetve a „pótdíj” kifejezést szíveskedjék feltüntetni, annak érdekében, hogy az befizetett összeg biztonságosan beérkezzen a címzett részére.
Köszönettel:
BKK Zrt.
Pótdíjkezelés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!