Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Cikinek érzem hogy a fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cikinek érzem hogy a fiú fizet helyettem. Hogy mondjam meg neki hogy most én akarok fizetni?

Figyelt kérdés

Tudom sok fiúnak meg pont az a baja, hogy a lányok milyen lehúzósak, de nekem meg kellemetlen hogy ő fizeti a kajámat. 1. randinál elvitt pizzázni. 350 ft-ot költött rám. Tegnap fagyizni voltunk, 350 ft a fagyi + utána elmentünk egy helyre, ott összesen 650 ft volt a költség. Szóval a 2 randi alatt 1000 ft-ot költött rám. Én mondtam hogy majd én fizetem a sajátom, de "Nem, nem én mondtam hogy hova menjünk én fizetek. Szó sem lehet

róla"

Hogyan kellene csinálnom? Én nem akarom a pénzét lehúzni.

2013. febr. 24. 19:37
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
És pedig lesz 3. randi is, mert megvan a vonzalom, alig várom hogy megint találkozzunk :D
2013. febr. 24. 19:38
 2/13 anonim ***** válasza:
Az én barátnőm is pontosan ilyen beállítottságú mint te kérdező. Ez egy jó tulajdonság de udvariasságból ezt nem fogadhatjuk el mindig. Szval eleinte én álltam mindent de megenyhült a szivem mikor sokszor hajtogatta hogy márpedig most ő fog fizetni nem akartam megbántani ezért ráhagytam. Ha szeret megérti és engedni fogja csak sokat hajtogasd neki :)..őő de ne ezen legyél kiakadva mert nem a pénz alapozz meg egy jó kapcsolatot sztem. Utolsó tanács..ha te akarsz fizetni te is mondj neki helyeket ahova elhívod de csak azzal a feltétellel hogy ha te állod. Valószínűleg belemegy mert szeret és veled akar lenni. Sok sikert hajrá ;) 20/F
2013. febr. 24. 19:49
 3/13 anonim ***** válasza:
Az első pár randin, még abszolút normális, hogy ő fizet. Ne érezd ezt lehúzásnak vagy ilyesmi. Számára fontos és természetes, hogy ezt megtegye érted, és hidd el ez egy aranyos gesztus. Neked pedig mint lány, el kell fogadnod:) Egyébként esetleg hívd meg valamire, vagy pl. moziba mentek, míg ő jegyet vesz, vegyél kukoricát, vagy bármit, és neki is. Sok sikert!:)
2013. febr. 24. 19:52
 4/13 A kérdező kommentje:

És ilyenkor én hívjam meg őt? Vagy azt mondjam hogy csak a sajátomat? :) Mondjuk gondolom én hívjam meg őt is.

Egyébként sokszor inkább azért is azt mondom legyen amit ő akar, mert nem akarom azt mondani, hogy pl "Menjünk moziba" mikor tudom hogy kettőnknek az belekerülne vagy 3000-4000 ft-ba. És nem akarom hogy ő fizesse....Rossz ez így.

2013. febr. 24. 19:55
 5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm 3. ez jó ötlet! :)
2013. febr. 24. 19:57
 6/13 anonim ***** válasza:
57%
Első vagyok# . Nem feltétlenül kell moziba menni..különben se lehet ott beszélgetni film közben. Gondolom a 2. válaszoló csak egy példát mondott. Elég ha beültök valami kis kávézóba vagy ilyen helyekre és ott hívod meg valamire.
2013. febr. 24. 19:59
 7/13 anonim ***** válasza:
ilyenkor fagyizni? bedagad a torkotok a hideg fagyitól.
2013. febr. 24. 20:41
 8/13 anonim ***** válasza:
57%

Nem tudom. Nekem fura. Fizetni általában én szoktam, ő max odaadja a részét utólag, vagy előre összedobjuk.

De nem szoktam filéreskedni. Jó egy vacsinál normális hogy közösen fizetünk, de egy pohár bor vagy üdítő esetén nem engedem én se, hogy fizessen a párom. Nem érzem lehúzásnak. Egyszerűen nem vagyok fillérbohóc.

De amúgy ez egy jó tulajdonság, hogy nem akarsz rajta élősködni :)

2013. febr. 24. 20:49
 9/13 anonim ***** válasza:
Jaj tipikus... az én barátom sem enged sosem fizetni, de most kiterveltem, hogy hétvégén megyünk discoba, és megveszem előre a jegyeket :D így nem tudja kifizetni az enyémet is :D
2013. febr. 24. 20:52
 10/13 anonim ***** válasza:
65%
csak egy kérdés: hogy tud úgy gazdálkodni, hogy két teljes randit megúszott egy ezresből? :D
2013. febr. 24. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!