Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 16 leszek nemsokára és még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 leszek nemsokára és még nemvolt barátom! Még kevés időre se! Semmi ilyesmivel kapcsolatos dolog sem történt! Más is van igy?

Figyelt kérdés
Egyébként lány vagyok...
2009. szept. 9. 16:57
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Nekem 12 évesen volt az élősszőr barátnőm:D
2009. szept. 18. 23:05
 12/20 anonim ***** válasza:

Nagyon kemény vagy, előttem szoló... Nagyobb lett a cerka?

Amúgy nekemse volt 17éves koromig rendes barátnőm, volt sok olyasmi még 12-14éves koromban, de semmi extra. 17évesen csókolóztam először, de az a kapcsolat se tartott sokáig...

2009. szept. 19. 05:18
 13/20 anonim ***** válasza:
79%

osztálytársam 12évesen vesztette el TÖBB f@szt fogott mint kilincset :) És sokan utálják..

am én 15/l vagyok nekem sem volt fiúm csak egyszer lesmárol a haverom :S +o(

2009. szept. 19. 13:56
 14/20 anonim ***** válasza:
79%
énis 16 éves vagyok, fiú és még nekem sem volt barátom, de ahogy olvasgatom az előttem kommentelőket nem gáz. am azok akik azzaé vagánykodnak hogy már 14 évesen nem szüzek.. hát had de ne mondjak róluk semmitxD elég szánalom hogy ezzel menőznek. gratulálni tudok nekik
2009. szept. 19. 15:21
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
előző vagyok és nem barátom nemvolt még hanem barátnőm bocs:D
2009. szept. 19. 15:21
 16/20 anonim ***** válasza:

Az én barátnőmnek én vagyok az első férfi az életében, ezt többen is tanusították és ő már 20 éves!

Nem maradtál le semmiről! Nyugi....

26/F

2009. szept. 19. 18:00
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
ha nagyon szivatnak az osztlytrsak akor mond azt nekik hogy most probalkozol valakinel,es lehet hogy lesz belole valami... s akor leszalnak rollad
2009. szept. 19. 20:09
 18/20 anonim ***** válasza:
67%

Bibibí, nekem már oviban is volt barátom :D Na erre varjatok gombot! :P Még az a szerencse, hogy bölcsibe nem jártam xD mert nagyon taroltam volna.

Ami késik, nem múlik. Én is azon akadok ki, hogy hogy lehet, hogy annak a ronda, hülye, lúzer csajnak akad, egy nála 3 évvel idősebb barátja, nekem meg, a nagy semmi.

Kiakasztó! :D

Azért nem volt még barátod ;) mert te megválogatod, nem jössz össze mindenfélékkel :D és kész!

2009. szept. 19. 22:15
 19/20 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem gáz,várj türelemmel...amikor nem is keresed el jön az igazi:)

És örülj neki h nem vagy olyan kis ribi mint a korunkbeli lányok...:)

16/L

2009. szept. 20. 01:06
 20/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitoka!
2009. szept. 20. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!