Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 leszek nemsokára és még nemvolt barátom! Még kevés időre se! Semmi ilyesmivel kapcsolatos dolog sem történt! Más is van igy?
Én is így voltam.
18 évesen lett az első barátom.
De túléltem.:)
22L
Nekem sem volt még barátnőm, szerintem nincs okod emiatt aggódni, vedd kicsit lazábban a dolgot és előbb utóbb úgyis össze fog jönni a dolog. Egyébként csak mostanában lett divat, hogy mindenki 14-15 évesen veszítse el a szüzességét.
16/F
Én 18 évesen csókolóztam előszőr. Azon az estén jöttem össze azzal a sráccal akivel ezt átéltem, ő lett az első barátom. Azóta is együtt vagyunk, lassan egy éve.
Azelőtt én is nagyon rosszul éreztem magam, hogy még sosem volt senkim, pedig minden fiú azzal jött, hogy szép lány vagyok, meg jófej, de valamiért sose lett barátom. Szerencse kell hozzá. És tényleg igaz, ha nem görcsölsz rá, nagyobb eséllyel indulsz :) Előbb-utóbb biztosan lesz barátod, ez alól senki sem lehet kivétel :)
19/L
Akoor jó!
Csak türelemmel mi?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!