Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 16 leszek nemsokára és még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 leszek nemsokára és még nemvolt barátom! Még kevés időre se! Semmi ilyesmivel kapcsolatos dolog sem történt! Más is van igy?

Figyelt kérdés
Egyébként lány vagyok...
2009. szept. 9. 16:57
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

Én is így voltam.

18 évesen lett az első barátom.

De túléltem.:)

22L

2009. szept. 9. 16:59
 2/20 anonim ***** válasza:
18 éves fiú vagyok és nekem sem volt még barátnőm. Pedig elvileg jóképű vagyok és kedves, aranyos,jófej srácnak ismernek,de valahogy sose jött össze a dolog.Amugy meg szerintem semmit sem kell elsietetni elöbb-utobb csak lesz majd:D Még fiatal vagy, nem maradsz le semmiről:)
2009. szept. 9. 17:08
 3/20 A kérdező kommentje:
Akkor jó csak h már az osztálytársaim le is feküdtek a barátaikkal meg minden...én meg még csókot sem kaptam!
2009. szept. 9. 17:14
 4/20 anonim ***** válasza:

Nekem sem volt még barátnőm, szerintem nincs okod emiatt aggódni, vedd kicsit lazábban a dolgot és előbb utóbb úgyis össze fog jönni a dolog. Egyébként csak mostanában lett divat, hogy mindenki 14-15 évesen veszítse el a szüzességét.

16/F

2009. szept. 9. 17:23
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Jaj mindenki ezzel gizdul hogy ő már nem szüz 14-15 évesen... szerintem meg nagyon gázak. na mindegy, ne sietesd el a dolgod, nehagyd magad befolyásolni és szard le az osztálytársaidat akik ezzel menőznek, én csak gratulálni tudok nekik pff. Utolsó elötti válaszoló voltam. bye
2009. szept. 9. 18:28
 6/20 anonim ***** válasza:
0%
Ha annyira zavar, smárold le az első faszit az utcán... egyébként én 18 vagyok, kicsivel több,mint egy éve jöttünk össze exemmlel
2009. szept. 9. 18:42
 7/20 A kérdező kommentje:
Oké, akkor ezek szerint nem gáz vagy ilyesmi! Jah nekem az nemtetszik h ilyen korán már lefeküdtek velük...
2009. szept. 10. 15:52
 8/20 anonim ***** válasza:

Én 18 évesen csókolóztam előszőr. Azon az estén jöttem össze azzal a sráccal akivel ezt átéltem, ő lett az első barátom. Azóta is együtt vagyunk, lassan egy éve.

Azelőtt én is nagyon rosszul éreztem magam, hogy még sosem volt senkim, pedig minden fiú azzal jött, hogy szép lány vagyok, meg jófej, de valamiért sose lett barátom. Szerencse kell hozzá. És tényleg igaz, ha nem görcsölsz rá, nagyobb eséllyel indulsz :) Előbb-utóbb biztosan lesz barátod, ez alól senki sem lehet kivétel :)

19/L

2009. szept. 18. 21:55
 9/20 A kérdező kommentje:

Akoor jó!

Csak türelemmel mi?:D

2009. szept. 18. 21:56
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
szerintem meg minden leugatót szarj le. mostanában divat ez a "13 évesen már van egy pasim, és dugtunk" szöveg. (a barátnőm nekem 12 évesen mondta ezt. no comment.) mindennek meg van a maga ideje. ha pedig nem lesz pasid, akkor még mindig ott vannak a cicák <3 :D
2009. szept. 18. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!