Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondoltok ezekről a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok ezekről a társkereséssel kapcsolatos közhiedelmekről?

Figyelt kérdés

1.Mindenki az hiszi, hogy a nő választ. Hát nem. A férfi választja ki, hogy melyik nőhöz megy oda. A nő a csak már hozzá odament pasik közül választ. Amelyik nem megy oda hozzá kezdeményezhet nála de akkor megfordul a sorrend, akkor majd a pasi dönti el hogy akar e majd a csajtól valamit. Tehát soha nem a nő dönt egyedül egyik esetben sem mindig mind a két fél választ és dönt.

2.Azt mondják a nők könnyebben találnak párt maguknak az életben. Igen és ki a párjuk egy férfi. Tehát amikor egy nő párt talált magának akkor egy férfi is. Tehát fifty-fifty nem? (Nem számírva a homoszexuálisokat és a leszbikusokat mert akkor borul az arány)

2011. aug. 7. 04:16
 1/8 anonim ***** válasza:

Respekt kérdező!

Igazad van ;)

Lájkoltam! :D:D:D

2011. aug. 7. 04:21
 2/8 anonim ***** válasza:

Egyetértek.

Az eddigi nőimet kinéztem,kiszemeltem és könnyen vagy körülményesebben,de megszereztem magamnak.

Egyszóval én választottam mindet.

2011. aug. 7. 04:35
 3/8 anonim ***** válasza:

szerintem mindkettő igaz!

1. mindig a nő választ! a jelentkezők közül.

ha veszünk egy nagyon szép lányt és egy nagyon jóképű srácot akkor a sráchoz nem fognak odamenni a szép lányok, de a szép lányokhoz odamegy a jóképű srác. feltételezzük hogy mindketten ugyanolyan szépek a saját nemükben.

2. egy nőnek nyilván könnyebb a párválasztás.

ha veszünk egy másik példát amiben mindkét fél átlagos, eestleg csúnya. akkor az is biztos, hogy a csúnya lánynak nagyobb valószínűséggel lesz párja, míg a csúnya srácnak csak akkor ha gazdag.

2011. aug. 7. 08:07
 4/8 anonim ***** válasza:

az elsőt azért szokták mondani, mert a férfiak többsége olyan nőhöz nem megy oda, aki nem ad valamilyen "jelet". egyébként ez szerintem is marhaság, mert mind a két fél kell...

a másodikban meg teljesen igazad van.:)

2011. aug. 7. 08:10
 5/8 anonim ***** válasza:
Bizonyos szint felett már a nők is erősen kezdeményeznek... :)
2011. aug. 7. 09:33
 6/8 anonim ***** válasza:
33%

Ilyen marhaságot:

1., Általános helyzetben egy nőt több pasi is meg akar dugni: ismerősök, kollégák, a szomszéd, stb. Ő eldönti, hogy kinek teszi szét a lábát.

Nem általános helyzetben - pl. magam példája -, ha kinézek egy nőt megdugom. Nincs választási lehetősége. Tehát az az egy nem működik pont, hogy együtt döntenek.

2., Az hogy könnyebben találnak párt azt jelenti: a balfék fajta férfi elmegy 10 randira, mire végre egyet meg tud húzni, a nő elmegy 3 randira és egy biztos meghúzza a 3 közül. Szóval szerinted a fifty-fifty, ha valaki a 10. randin valaki meg a 3.-on talál partnert??? A matek nem az erősséged úgy tűnik ...

2011. aug. 7. 11:42
 7/8 anonim ***** válasza:

1.Igen a férfi választja ki, hogy melyik nőhöz megy oda. A no meg eldonti hogy fogadja a kozeledeset vagy lepattintja. Nagyobb esellyel reagal pozitivan ha elotte mar kuldott "jeleket". Azaz megiscsak a no valaszt legtobb esetben. Kiveve ha ferfi minden elozetes "felmeres" nelkul megy oda a nohoz, vagy bejon vagy nem alapon.

2. Ahogy elottem irtak, ferfikent sokkal tobbet kell probalkozni. Ezert ugyanabban a korosztalyban a ferfiak nagy atlagban kesobb talalnak valakit maguk melle mint a nok.

2011. aug. 7. 13:57
 8/8 anonim ***** válasza:
arra nem gondoltatok, hogy vannak kulturák, ahol több felesége lehet egy férfinak? na ilyenkor mivan, megáll a tudomány?
2011. aug. 11. 12:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!