Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok ezekről a társkereséssel kapcsolatos közhiedelmekről?
1.Mindenki az hiszi, hogy a nő választ. Hát nem. A férfi választja ki, hogy melyik nőhöz megy oda. A nő a csak már hozzá odament pasik közül választ. Amelyik nem megy oda hozzá kezdeményezhet nála de akkor megfordul a sorrend, akkor majd a pasi dönti el hogy akar e majd a csajtól valamit. Tehát soha nem a nő dönt egyedül egyik esetben sem mindig mind a két fél választ és dönt.
2.Azt mondják a nők könnyebben találnak párt maguknak az életben. Igen és ki a párjuk egy férfi. Tehát amikor egy nő párt talált magának akkor egy férfi is. Tehát fifty-fifty nem? (Nem számírva a homoszexuálisokat és a leszbikusokat mert akkor borul az arány)
Respekt kérdező!
Igazad van ;)
Lájkoltam! :D:D:D
Egyetértek.
Az eddigi nőimet kinéztem,kiszemeltem és könnyen vagy körülményesebben,de megszereztem magamnak.
Egyszóval én választottam mindet.
szerintem mindkettő igaz!
1. mindig a nő választ! a jelentkezők közül.
ha veszünk egy nagyon szép lányt és egy nagyon jóképű srácot akkor a sráchoz nem fognak odamenni a szép lányok, de a szép lányokhoz odamegy a jóképű srác. feltételezzük hogy mindketten ugyanolyan szépek a saját nemükben.
2. egy nőnek nyilván könnyebb a párválasztás.
ha veszünk egy másik példát amiben mindkét fél átlagos, eestleg csúnya. akkor az is biztos, hogy a csúnya lánynak nagyobb valószínűséggel lesz párja, míg a csúnya srácnak csak akkor ha gazdag.
az elsőt azért szokták mondani, mert a férfiak többsége olyan nőhöz nem megy oda, aki nem ad valamilyen "jelet". egyébként ez szerintem is marhaság, mert mind a két fél kell...
a másodikban meg teljesen igazad van.:)
Ilyen marhaságot:
1., Általános helyzetben egy nőt több pasi is meg akar dugni: ismerősök, kollégák, a szomszéd, stb. Ő eldönti, hogy kinek teszi szét a lábát.
Nem általános helyzetben - pl. magam példája -, ha kinézek egy nőt megdugom. Nincs választási lehetősége. Tehát az az egy nem működik pont, hogy együtt döntenek.
2., Az hogy könnyebben találnak párt azt jelenti: a balfék fajta férfi elmegy 10 randira, mire végre egyet meg tud húzni, a nő elmegy 3 randira és egy biztos meghúzza a 3 közül. Szóval szerinted a fifty-fifty, ha valaki a 10. randin valaki meg a 3.-on talál partnert??? A matek nem az erősséged úgy tűnik ...
1.Igen a férfi választja ki, hogy melyik nőhöz megy oda. A no meg eldonti hogy fogadja a kozeledeset vagy lepattintja. Nagyobb esellyel reagal pozitivan ha elotte mar kuldott "jeleket". Azaz megiscsak a no valaszt legtobb esetben. Kiveve ha ferfi minden elozetes "felmeres" nelkul megy oda a nohoz, vagy bejon vagy nem alapon.
2. Ahogy elottem irtak, ferfikent sokkal tobbet kell probalkozni. Ezert ugyanabban a korosztalyban a ferfiak nagy atlagban kesobb talalnak valakit maguk melle mint a nok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!