Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki ha rákérdezek hogy mikor tetszettem meg neki?
Figyelt kérdés
Ma az egyik osztálytársam bevallotta, hogy gimi 1. óta tetszem neki. Gáz ha megkérdezem hogy hogyan alakult ez ki benne? Meg hogy mikor és miért nem mutatta ki soha? Vagy ezt nem illik felhozni?2013. febr. 22. 21:34
1/11 anonim válasza:
Miért ne illenne? xD ebben semmi illetlenség nincs. Ha persze normálisan kérdezed meg..
2/11 A kérdező kommentje:
Akkor jó, olyan jó hallani ilyesmit :D Kíváncsi vagyok mit gondolt rólam akkor, meg egyáltalán hogy vett észre. :)
Mi járhatott a fejében stb.
2013. febr. 22. 21:37
3/11 anonim válasza:
:) Te is érzel iránta vmit? Mert szerintem úgy korrekt a megkérdezés :D
4/11 A kérdező kommentje:
Tetszett nekem is akkoriban. De most már sok év eltelt, és elmúlt kicsit. De kedvelem az biztos.
Mondjuk nem tudom bevalljam-e neki hogy ő is tetszett :D Mert én még erről semmit sem mondtam neki.
2013. febr. 22. 21:40
5/11 anonim válasza:
Ha már ő bevallotta, akkor neked is bekellene, nem? :)Nem veszítesz vele semmit, a fiú még örülni is fog :D
6/11 A kérdező kommentje:
De akkor kijátszom a lapjaimat :D De lehet előjön majd, lehet bevallom :D
2013. febr. 22. 21:43
7/11 anonim válasza:
Jaj, lányok, sose foglak megérteni titeket :D.
8/11 anonim válasza:
Kedves 7-es :D
Azért mi se titeket :D
9/11 A kérdező kommentje:
Tudod, nem szabad hogy nagyon elbízza magát :D
Meg valaki azt mondta hogy csak akkor mondjam el ha már összejöttünk. De még nem tartunk ott. :))
2013. febr. 22. 21:47
10/11 anonim válasza:
Na akkor hajrá:)
És majd infókat:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!