Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon gáz, ha egy 40-es...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz, ha egy 40-es pasinak nincs jogsija és autója?

Figyelt kérdés
Közösségi oldalon ismerkedek valakivel, aki nagyon normálisnak tűnik, állása is középvezető de az elvette a kedvem, hogy nincs se kocsija sem jogosítványa. Érdemes neki esélyt adni? Én viccesen megjegyeztem, ha összejönnék vele, akkor nem hagynám békén addig, míg bele nem vág abba, hogy megszerezze a jogosítványt.

2013. febr. 22. 13:51
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

19#

Én ezt eddig sem cáfoltam. Nekem akkor is szabadság, mivel én nem havonta használom. Én ezzel járok munkába is, és gyakran támad kedvem autókázni. Elmondtam számomra mit jelent az autó. Szabadság, nekem ennyit jelent. Nem akarok ezen vitázni még órákig...

2013. febr. 22. 16:30
 22/31 anonim ***** válasza:
46%

Az hogy nincs autója, nem érdekelne.

Hát a jogsi hiánya viszont... én eddig akárhány jogsimentes pasiba botlottam, mindnek volt valami defektje, vagy rettentő kocka, és nem akart megtanulni vezetni, mert a monitor nem fér be a kormány mögé, vagy más jellegű, élettől elrugaszkodott fura figura volt mind.

De lehet hogy az én tapasztalataim rosszak, és nem kéne párhuzamot vonnom. Amúgy családomban is van 40es, jogsimentes, eddig nőtlen pasi. Ő is a kocka kategória, fura fazon.

29/N

2013. febr. 22. 18:27
 23/31 anonim ***** válasza:

Ha 40 evig elvolt nelkule akkor igen valoszinu, hogy nincs is ra szuksege.

Budapesti vagy mas nagyvarosi nem csalados embernek felesleges egy kocsi. Sajat peldamon latom, h kb annyiba van a kocsi, mint a lakas, pedig alig hasznalom.

2013. febr. 22. 19:32
 24/31 anonim ***** válasza:
22%

Mennyi nyomorék ír ide! Egy férfinek igenis legyen jogosítványa, sokéves vezetési rutinja és autója is! Mondom ezt férfiként!

16 éves kora óta nehogy már ne tudja letenni valaki a jogsit!

Mégis hogy megy el bevásárolni vagy bármit elintézni? És ha esetleg probléma adódik, akkor gyalog viszi a beteg gyerekét orvoshol vagy mi a f...?

2013. febr. 22. 19:52
 25/31 anonim ***** válasza:
51%
Tuti hogy kettyós a csávó. Én hagynám a fenébe!
2013. febr. 22. 19:54
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

Na... Nem olvastam el minden kommentet... Az jutott az eszembe, madarat tolláról, embert barátjáról.

Igen, ha neked ez fontos, akkor legyen fontos, de az illető tudjon róla... mert, akkor tudja, hogy nem tartod a párjának.

És, ha "kocka", akkor ne akarjon téged, ha te nem vagy "kocka", akkor hadd találja meg a párját a kockák között.

Én 38 éves nő vagyok, és pont a vagány, tökös (bunkó) pasik miatt sem akartam kimenni az utakra és anyagi okok miatt nem volt autóm. Aztán jött a párom, akinek szintén nem volt se kocsi, se jogsi, mivel ennyire szegény családból jött. A két kocka együtt kerekké vált, lett jogsink, kocsink. És nagyon aranyos, jószívű ember, bizalmam lett a többi férfiban is, legalábbis nagyjából az utakon is.

Régen - amikor még nem volt munkanélküliség se - nem volt mérce az autó lakás megléte, sokszor bizony együtt szerezték meg a javakat a párok. Most még kisebb az esély erre önállóan, hacsak nincs családi háttér. Persze értem én, hogy a nők anyagi biztonságra vágynak, egy szuper pasi mellett... Csak kár, hogy kevés a szőke herceg... :D

Van egy kolléganőm, pár éve baromira feltette azt a bizonyos lécet, egyik fontos szempont volt neki, hogy az illetőnek legyen lakása. Hát a fagyi sajnos nagyon visszanyalt szegénykémnek, nemhogy lakás nincs a pasijának...

Szóval csak óvatosan azzal a léccel!

2013. febr. 23. 04:10
 27/31 anonim ***** válasza:

26 éves fiú vagyok! :)

Budapesti 5. kerületben vagy egy 90 négyzetméteres lakásom! :)

A,BE,CE,DE,TR PÁV 1.2 Kategóriás jogosítványom van van egy Seat Cordobám ! :)

Meg van mindenem jól fizető munkám van 2 évet kamionoztam nemzetközibe 2 évet buszoztam.

És egyedül élek sosem kellene senki magam mellé meg van mindenem és nem osztanám meg a dolgaimat senkivel!

Ami nekem van ugyan ezt elvárom egy Nőtől is! :)

KB ennyi a hozzászolásom...

Kitarást mindenkinek ;))))

2013. febr. 23. 21:47
 28/31 anonim ***** válasza:

Kedves 26éves. Kicsit sokat akarsz, nem?

PÁVkettőt egy nőtől? :D

Üdv

1 nő

2013. febr. 23. 23:40
 29/31 anonim ***** válasza:

# 26/28 vagyok a 26 éves fiú! :)

Miért is? :D

Vannak buszos nők és trolis nők is voltak nő kollegináim akik PÁV 2 essel voltak ! :))) Sőt vannak kamionos nők PÁV 3 assal. :D

Szerintem nem ;) Nem olyan vészes az csak a nőket hátráűltatják hogy őőő ez ugysem menne nekik stb.. ami hülyeség minden megy amit az emebr ugy érez hogy mennie kell! :)))

üdv:

26 éves fiú ! :)

2013. febr. 24. 22:35
 30/31 anonim ***** válasza:

Akkor csak én vagyok kishitű. Én a kis egyterűm után szedánba se merek beülni :D

A nő.

2013. febr. 25. 00:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!