Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz, ha egy 40-es pasinak nincs jogsija és autója?
Az autó nem státusszimbólum, hanem közlekedési eszköz.
Lehet, hogy van olyan férfi, akinek aki enélkül nem elég "modern", de ő is jobb, ha tudja, hogy a nők tökéletesen tisztában vannak azzal, hogy a pasiknak a kocsi péniszhosszabbító.:-)
Nem értem, miért kellene kocsit fenntartani olyannak, aki remekül tudja használni a tömegközlekedési eszközöket, aki a lakásától két utcára dolgozik, vagy biciklivel is megoldja az életét. Ezen túlmenően a jogsi bármikor megszerezhető, ezért akkor is levizsgázhat az illető, ha élete során később valamikor mégis autóba kellene ülnie.
És végezetül, drága kérdező: nekd van jogsid és kocsid? Ha van, akkor nem értem, mi a gondod, hiszen nem kell téged fuvarozni sehova sem. Ha nincs, akkor meg milyen alapon kéred ezt mástól számon?
Igazából, egy férfinek legyen legalább jogsija... Én nem arra hajtok hogy pénzes legyen vagy legyen autója... (nekem van az elég kettőnknek is) De ha szükség van rá akkor tudja vezetni is... És a szabadság érzete ahogy előttem írták... nos van benne valami... :D
25N
Kérlek ne adj neki esélyt,sztem nem vétett akkorát,h veled kelljen összejönnije.
Szánalmas,h ezek alapján ítélkezel.
16-os: a gond csak az, hogy a jogosítvány megszerzése, egy autó megvétele és fenntartása baromi sokba kerül. És ha nem használod rendszeresen, akkor tényleg teljesen felesleges. Nagyvárosban, jó tömegközlekedésnél nincs rá szükség egyszerűen. Pláne, ha ritkán mész nagyobb távolságra, ahol lenne előnye az autónak. Évi néhány utazáshoz csak pénzkidobás.
Nálam ez a fajta "modern férfi" felejtős, mert pénzt sok pénzt áldoz olyasmire, amit nem használ. Amiből fenntartod a kocsit egy év alatt, abból elutazol egy jó kis helyre nyaralni/telelni.
nincs se jogsim,se kocsim...
igaz,itt velenceben nem is mennek sokra vele...
viszont motorcsonakazni rendszeresen szoktam...
es egy biztos,nem kellene egy huszonpar eves liba,akinek csak ez szamit...
mert elveszi a kedvem,hogy egy semmit felmutatni nem tudo valaki az alapjan itel meg,hogy ki tudom/akarom e szolgalni az o kenyelmet es meg sem fordul a fejebe,hogy nekem jo e ugy,ahogy van a jelen szituacio...
ez van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!