Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz, ha egy 40-es pasinak nincs jogsija és autója?
Figyelt kérdés
Közösségi oldalon ismerkedek valakivel, aki nagyon normálisnak tűnik, állása is középvezető de az elvette a kedvem, hogy nincs se kocsija sem jogosítványa. Érdemes neki esélyt adni? Én viccesen megjegyeztem, ha összejönnék vele, akkor nem hagynám békén addig, míg bele nem vág abba, hogy megszerezze a jogosítványt.2013. febr. 22. 13:51
1/31 anonim válasza:
Jogsi es auto nelkul nagyon jol lehet boldogulni...
2/31 anonim válasza:
érdekes hogy a társadalom elkorcsosult mércéje szerint választanál partnert nem azért mert neked kell pedig valószinöleg nem vagy 23 éves csitri..családja legyen 25 éve korára,jogositvány ,autó lakás,hajó az adrián...csillagvirág...mit számit van e jogositványa?se több sem kevesebb emberi erték ne lesz mint annak akinek van A B C D E
3/31 anonim válasza:
Van aki nem tud autót vezetni, én is ilyen vagyok, bár jogsim van. Inkább nőkre jellemző.
4/31 anonim válasza:
nem tudom kedves kérdező hány éves vagy, de ha Neked ez az alap, sajnálom
életemben nem ez volt a szempont
ismerek nem egy ilyen embert, ne haragudj N
5/31 anonim válasza:
Szerintem is nyugodtan lehet élni autó és jogosítvány nélkül. Vannak ismerőseim, szintén nincs kocsijuk, de vígan elvannak anélkül is. És még sok pénz a zsebükben is marad, amit ellenkező esetben a járműre kéne költeni. Azt meg végképp nem értem, mért kéne ráerőltetni, hogy jogosítványt szerezzen... főleg nem ez alapján dönteném el, mi legyen a kapcsolatommal.
6/31 anonim válasza:
Hát... Lehet engem most lehurrognak itt, de szerintem is alap, hogy egy férfinek legyen jogosítványa. Az autó nem feltétel. De jogosítvány... Férfi létemre mondom ezt, nem pedig homályos női szemmel. A modern férfi képébe beletartozik, hogy autót tud vezetni. (és erre jogosult is) Nem a múltban élünk, alkalmazkodni kell. Persze van olyan akinek nincs meg hozzá a kellő képesség, ezért senkit nem ítélek el.
de akkor is...
26F
7/31 NagyD1990 válasza:
Gratulálok! Ha én ilyen felszínes ember lennék elásnám magam. Nem hinném, hogy az lenne a legfontosabb, hogy kinek milyen állása van, vagy hogy rendelkezik-e autóval, vagy nem. Manapság nem olyan olcsó fenntartani, szóval nem csodálom, hogy az emberek egy része nem tart rá igényt.
8/31 anonim válasza:
Ne haragudj, de megdöbbentem! Neked tényleg ez a fontos? Nem kétlem, hogy erőt, gazdagságot sugároz egy vezetni tudó pasi, akinek van autója, de ettől ő még nem lesz jó ember, vagy megfelelő társ!
9/31 anonim válasza:
Jobb, ha nem adsz neki esélyt, ha neked ez olyan alap.
10/31 anonim válasza:
Hol élsz, kedves kérdező, hogy autó nélkül nem tudsz meglenni? Egy tanyán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!