Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem tudom hogy illendő ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom hogy illendő ezt lejátszani valaki tanács?

Figyelt kérdés

27 éves nővel fogok találkozni és többet szeretnek tőle ahogy ö is tőlem legalábbis amit leveszek az biztos..

első találkozásnál.. vigyek neki valamit? hogy köszönjek neki és mivel foghatom meg?:)

Komoly kapcsolatot szeretnek vele..

20 /f

2013. febr. 21. 16:13
 1/5 A kérdező kommentje:
És hova lenne célszerű elmenni vele?
2013. febr. 21. 16:14
 2/5 anonim ***** válasza:
hát, mekibe már voltatok :D Én hosszú beszélgetős sétát javasolnék. Sziával indíts, a többi meg jön magától. Felesleges is eltervezni, csak lazán... ami jön...
2013. febr. 21. 16:48
 3/5 A kérdező kommentje:
még nem találkoztunk egyszerse:D
2013. febr. 21. 18:22
 4/5 anonim ***** válasza:
bocsesz, akkor összekevertelek valakivel xD mindenesetre a meki akkor sem nyerő :D csak találkozzatok, bármit tervezel, úgyis a nevedet is elfelejted, mikor meglátod :D szóval majd közösen eldöntitek, hogy mi legyen
2013. febr. 21. 18:54
 5/5 anonim ***** válasza:

Hát azért így sem célszerű nekivágni. Mert mi van ha azt mondod hova szeretnél menni? És a csaj viszakérdez: te hová?

Akkor neked kell lennie valami ötletnek, nem? Vagy azt mondod nem tudom, csak ide jöttem, azt hittem majd te megmondod hova menjünk. Ez olyan ratyi. Ebből nekem rögtön az jönne le hogy egy olyan pasi akit könnyű irányítani, papucs... stb. Meg az sem árt ha van néhány feldobni való téma a kínos hallgatások idejére. Hidd el, még meg fogod köszönni. Az jó ha van terved estére, de kérd ki az ő véleményét is így nem lesz egyoldalú a dolog. Végül is kettőtökről szól a randi, nem arról, hogy neked milyen lesz, nem?

2013. febr. 26. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!