Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom hogy illendő ezt lejátszani valaki tanács?
27 éves nővel fogok találkozni és többet szeretnek tőle ahogy ö is tőlem legalábbis amit leveszek az biztos..
első találkozásnál.. vigyek neki valamit? hogy köszönjek neki és mivel foghatom meg?:)
Komoly kapcsolatot szeretnek vele..
20 /f
Hát azért így sem célszerű nekivágni. Mert mi van ha azt mondod hova szeretnél menni? És a csaj viszakérdez: te hová?
Akkor neked kell lennie valami ötletnek, nem? Vagy azt mondod nem tudom, csak ide jöttem, azt hittem majd te megmondod hova menjünk. Ez olyan ratyi. Ebből nekem rögtön az jönne le hogy egy olyan pasi akit könnyű irányítani, papucs... stb. Meg az sem árt ha van néhány feldobni való téma a kínos hallgatások idejére. Hidd el, még meg fogod köszönni. Az jó ha van terved estére, de kérd ki az ő véleményét is így nem lesz egyoldalú a dolog. Végül is kettőtökről szól a randi, nem arról, hogy neked milyen lesz, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!