Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki tanács/beszélgetés?
Tudom, hogy ez nem pont olyan oldal, de nemrég szakítottak velem, és nem tudom miért, de nagyon nehezen teszem túl magam rajta. (rövid kapcsolat is volt, nem is történtek olyan komoly dolgok, de nagyon szerettem őt :/). Általában magamban elintézem az ilyeneket, feldolgozom, elfogadom, és továbbállok, nem gondolok rá többet...stb, de most nem megy. :/
Valaki le tudná írni, hogy ő hogyan tette túl magát az ilyenen, vagy csak megpróbálná elterelni a figyelmem erről? Előre is köszönöm, ha valaki segítene tanáccsal, vagy valami. :/ 17/l
Én hamar túlteszem magam az ilyen dolgokon.
De sok tanulással edzéssel.és öreg motorszereléssel elfelejtettem ezt az érzést.
A lényeg,hogy lefoglaltam magam és nem gondoltam erre.
Nekem az zene sokat segít: http://www.youtube.com/watch?v=3QXiJt9N8pA
Meg a tánc. Én ki tudom táncolni minden fájdalmam.
Anno nekem is a zene sokat segített. Feküdj le az ágyadra a kedvenc zenédet hallgasd, és ne törődj semmivel. Egy idő után jobb lesz. Vagy FB-n / egyéb eszközön hívd fel a barátnőid / barátod és beszélgessetek öntsd ki neki a lelked. Az segít mindig. Ha akarsz nekem is írhatsz :D
17/f
Mért van olyan sejtésem, hogy én ismerlek Téged?
Legalábbis a sztori + a kor az passzol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!