Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ilyen helyzetben? Annyira el vagyok keseredve.
Figyelt kérdés
Nem akarom a történetet hosszúra, a lényeg, hogy lassan 18 leszek, nem volt még bnőm, átlagos srác vagyok, és normális lányt akarok. Minden lány elutasított, akik állítólag normálisak. Elkezdtem beszélni egy lánnyal, aki barátom ismerőse. Mondta a barátom, hogy elég zárkózott, antiszociális, de azért én megpróbáltam. Most nem tudom, hogy ennyire nem érdeklem, vagy nagyon zárkózott, esetleg nem illünk egymáshoz, de nem tudok vele beszélgetni. Olyan egyhangú a beszélgetés. Nem beszéltünk sokszor, akkor is facen, de már első beszélgetésnél felvetettem, hogy találkozhatnánk, és benne volt, amit barátom is furcsált, hogy milyen hamar, egyszerűen beleegyezett. Mit tegyek? Legyek kitartóbb, (mert 2 szer beszéltünk, de nem volt valami izgalmas) vagy agyam fel? Mert már azt hittem, hogy végre egy rendes lány, aki nem utasít el, és most nagyon magam alatt vagyok...#randi #beszélgetés #ismerkedés #esély #lány #depresszió #tanács #zárkózottság #antiszociális #próbálkozás
2012. máj. 17. 17:40
1/6 anonim válasza:
Ember, ugyanebben a helyzetben vagyok. Csak itt én 18 a lány 19, de ugyanígy viselkedik, mint a tied s detto nem tudom, mit tegyek :// 18/F Bp
2/6 anonim válasza:
Az a lényeg, hogy ne keseredj el! Nekem ebből az jön le, hogy a lány elég zárkózott, ha neki ilyen a személyisége, akkor valószínűleg később sem tudtok majd sokkal jobban beszélgetni. De ha neked fontos, akkor még várhatsz egy kicsit, hátha mégis. Fel a fejjel!
3/6 anonim válasza:
Én megértelek. Én is hasonló srác vagyok, nincs szerencsém a párkapcsolati életben. Sajnos a lányo ilyenek, ha nem vagy külsőre bejövős a számukra, akkor nagyon kicsi az esély, hogy bármi mással el tudod bűvölni.
4/6 anonim válasza:
Szépen összegyűltünk :/ (1. kommentelő)) Hát valóban nehéz ideális lányt találni :(
5/6 anonim válasza:
Kezdeményeztek egyáltalán? Mert, elegem van hogy olyan félénkek vagytok :D Ezért dekkolok egyedül.
6/6 A kérdező kommentje:
Hát én kezdeményeztem...de Ő nem kérdez vissza, nem tesz fel kérdést, elég egyoldalú a beszélgetés :S
2012. máj. 17. 23:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!