Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném megismerni, mit tegyek?
Sziasztok.
Találkoztam egy nagyon szép lánnyal a szalagavatón, szeretném megismerni, de eddig nem volt komolyabb kapcsolatom, ezért nem tudom mit tegyek. Elég visszahúzódó típus vagyok, nem sok az önbizalmam van. Első gondolatom az volt, hogy ráírok fb-n, de nem tudom hogy kezdjem, mi van ha visszautasít.
Légyszíves segítsetek, adjatok tanácsokat. 17/f
Hát, nem tudom, hogy apáink korában ezt hogyan oldották meg.
Nem volt Gyakorikérdések oldal, nem volt Facebook, ahol bökdösnek és ráírnak a másik személyre, persze, azt is lányos zavarukban ... :D
Ha, egy tanácsot megfogadsz, akkor szépen fogod Magad, felkerekedsz, ha szoktatok személyesen találkozni. Ha esetleg nem nagyon, akkor írj rá, hogy lenne -e kedve találkozni.
De azért tudd, hogy ez felelősség, ugyanis ha odáig jutsz, hogy lépned kell, ott nem lesz a GYIK, hogy megkérdezd, hogy most mit tegyek? :D :D
Ha meg visszautasít, akkor legalább tudod, hogy korrekt a csaj, mert pikk - pakk elküld melegebb éghajlatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!