Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha még a ronda csajoknak se jövök be?
Figyelt kérdés
Van 1 csaj akivel össze akartak hozni.Hát nekem nem jött be,de h megkérdezik őt is h én bejönnék e neki!Végül is úgy voltam vele h még ha nem is nagyon jön be és még flegma is a képek alapján,egye fene.Adnék ennek az egésznek 1 esélyt.Nah de kiderült h én se jövök be a csajnak.De ha tényleg az ilyen külsejűeknél nincs esélyem akkor....Eláshatom magam.Ide már kevés h öltözködjek jól,meg sportoljak.(mondjuk nem kondizom)de márkás drága holmikba járok.A lány tesóm segít kiválasztani a cuccokat az üzletben,szal még van 1 női tanácsadóm is,de....Úgy látom csak a prostik maradnak.2013. febr. 20. 14:40
21/23 anonim válasza:
Az első néhány elutasítás megviseli az embert aztán hozzászokik. Ne úgy állj hozzá, ha odamész egy lányhoz, hogy jézusom elutasított most örök szégyenben maradok, hanem úgy, hogy egy ajánlatot teszel neki, mint ahogy egy havernak, ha elhívod mondjuk sörözni.
22/23 anonim válasza:
tegnap 16:34 vagyok
10 kiló feleseget akartam írni, istenments, hogy 1101 kiló legyen:)
23/23 anonim válasza:
magyarázza már meg, hogy az össze ide író nő mi a fenének mondja, hogy kondizzon? Mikor meg más kérdésnél már azt írjátok, hogy nem a külső számít??? Meg nem attól lesz vonzó egy férfi, hogy izmos? Meg a kövér fiúknak is lehet barátnője??? Mit zagyváltok állandóan össze-vissza?
Nőőőők!
Mit sportoljon, ha a feje béna? Pont ti mondjátok állandóan, hogy nem a testet nézitek először! Akkor mi a fenének sportoljon??? Mert ettől majd javul a feje????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!