Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha még a ronda csajoknak se jövök be?
Istenem,a sok félreinformált,nem gondolkodó ember.. NINCS OLYAN SZABÁLY,HOGY CSÚNYA FIÚK CSAK CSÚNYA LÁNYOKKAL LEHETNEK ÉS A SZÉPEK/HELYESEK MEG SZÉPEKKEL!!!!!!!! Mikor fogja már fel mindenki?!
Még egy ronda csajnak se jöttél be,ooo te szegény. Lehet ha az ilyen hozzáálláodon változtatnál,meg az életmódodon,akkor még "szépet" is találnál. Mellesleg nem CSAK a külső dominál.
Képet nem küldök 20 év alatt elhiheted h feltudom mérni a viszonyokat.
Azért nem kondizom,mert még ahhoz is kevés az önbizalmam.Mert elég vékony vagyok.2 évig súlyzóztam és alig látszik meg rajtam.Egyszerűen ilyen alkat vagyok.
De nem tudok nagyon változtatni a hozzáállásomon,mert mikor kicsit összeszedem magam.Mindig jön 1 ilyen pofon,ami után nehezen kelek fel.Meg ugye az h ki vagyok gyúrva nem egyenesen arányos azzal h csajt is találok.
H kéne észrevennem azt h esetleg valakinek picit is bejövök?Vmi reakció?
A legvékonyabb alkatból is lehet faragni sportos vagy szálkás testalkatot csak akarni kell.
Amint látom nálad akaraterő nincs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!