Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha én vékony-ronda ( egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha én vékony-ronda ( egy kevés lánynak már bejöttem mondjuk) fiú vagyok, akkor miért akarják rám erőszakolni az igénytelen, kövér lányokat, akikhez sosem tudtam vonzódni?

Figyelt kérdés
Nem értem, miért ne lehetne nekem is vékony barátnőm, miért kell igénytelek kövér lányoknál próbálkoznom csak, mert vékony-csúnya fiú vagyok.
2013. febr. 20. 13:47
 1/10 anonim ***** válasza:
és kimondta, hogy olyanokhoz kell vonzódnod? minek foglalkozol mások hülye véleményével? :D
2013. febr. 20. 13:51
 2/10 anonim ***** válasza:
Mert idióták és önteltek.
2013. febr. 20. 13:51
 3/10 ASOT ***** válasza:
Nem kell. Csak akkor kell ha hallgatsz is rájuk.
2013. febr. 20. 13:53
 4/10 A kérdező kommentje:
Mert már rohadtul idegesít, hogy mindig ilyeneket akarnak rám sózni. Undorodom a kövér nőktől, nem tehetek róla, ez van, kb. úgy, ahogy a lányok az alacsony-vékony fiúktól undorodnak.
2013. febr. 20. 13:54
 5/10 anonim ***** válasza:
41%

Kettő nem ugyanaz!

Ha jóképű vagy lehetsz sovány vagy izmos is megfelelsz! Egy átlag magasság is megteszi pl 180 cm.

De ha nagyon alacsony vagy és csúnya akkor jól mondták neked... csak a duci lányoknál keresgélhetsz!

2013. febr. 20. 14:03
 6/10 anonim ***** válasza:

Soha nem értettem, egyesek miért hagyják, hogy bizonyos dolgokban mások nyomást gyakoroljanak rájuk. Az, hogy kihez vonzódom és kit választok esetleg páromnak, csak rám tartozik. Semmi közük hozzá.

Olyan lánynál próbálkozol, akik neked bejönnek és kész. Miért hagyod, hogy ilyen dologba beleszóljanak?

25/N

2013. febr. 20. 14:10
 7/10 anonim ***** válasza:

De ki mondja ezt? És miért kell rá hallgatnod? Olyan lányt keress, akihez vonzódsz. A jótanácsokaz osztogatók megtarthatják a véleményüket.

Más kérdés, hogy ha tényleg annyira előnytelen a külsőd, hogy nem nagyon van alkalmad válogatni, akkor maradnak azok, akik után senki sem kapkod. Persze ettől még nem kell járnod is valamelyikükkel.

2013. febr. 20. 14:21
 8/10 anonim ***** válasza:
Azért a duci lányoknak is vannak igényei és nem egy senkiházival akarnak összejönni...
2013. febr. 20. 15:14
 9/10 anonim ***** válasza:

Ha ez igaz, akkor nincs igazuk, nem kéne rád erőszakolni olyan lányokat, akikhez nem vonzódsz. Viszont neked sem kell magad erőltetned olyan lányokra (pl. csinos, vékony, igényes), akik meg hozzád nem tudnak vonzódni.

Hátha majd egyszer találsz valakit, akivel kölcsönösen vonzódtok egymáshoz.

2013. febr. 20. 16:58
 10/10 anonim ***** válasza:
Már elnézést, de a ronda nem egyenlő a kövérrel és igénytelennel (ahogy a kövér sem egyenlő az igénytelennel), és a vékony sem egyenlő a széppel és igényessel.
2013. febr. 20. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!