Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezik olyan fiú, aki őszintén tud vonzódni a kövér lányokhoz?
kövér lánynak is lehet nagy egója.
Mondom ezt kövér lányként :P
Te most akkor végeredményben vékony lányt szeretnél, de mivel szerinted mindegyiknek nagy egója van így inkább a dagadtakra hajtasz mert náluk van esélyed. Jól értettem?
(ne is válaszolj, költői kérdés volt)
Szóval a lényeg, te sem tudsz vonzódni a dagikhoz, csak nem maradt más. Gondolkoztál már azon, hogy egy kis önbizalmat kaparj össze valahonnan??
Hidd el nem mindenki a vékony lányokra bukik.
Az a legjobb amikor van mint rajta fogni, nem pedig a szél fújja el:D
1) Miért lenne minden vékony csaj hatalmas egójú és minden kövér rendes? Ez baromság.
2) Nem tetszik a kövérség de ha azért kövér mert lusta sportolni és diétázni akkor főleg taszító.
Nekem az a tapasztalatom, hogy a csúnyább, rondább, kövérkés lányok a legbeképzeltebbek. A soványok közt is van sok. Akik meg tényleg szépek testre, arcra, azok mindig normálisak. Ép testben ép lélek vagy hogy szokták mondani.
Nekem nem tetszenek a soványak de a dagadtak sem, csak a jó nagy seggű, mellű, szép arcú alacsony csajok.
Egyebet nem tudok mondani. 22f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!