Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezik olyan fiú, aki őszintén tud vonzódni a kövér lányokhoz?
:)
Ha jól értem, te csak azért szeretnéd, hogy undorodjanak a vékony lányoktól, hogy azok lejjebb adják az igényeiket, és veled is szóba álljanak?:D Ez nagyon hülye hozzáállás szerintem. Mellesleg én ismerek olyan srácot, aki a súlyosabb lányokhoz vonzódik, és elég őszintének tűnik, mert eddig csak olyan barátnője volt...:) Szerintem nem jól állsz hozzá.:)
Miért ne tudnának őszintén vonzódni?
Én duci vagyok, telt, de van egy barátnőm, aki kövér, tényleg nagyon kövér.
Viszont az ő fejében meg sem fordul, hogy esetleg valakinek ő nem tetszik. Tini korunkban neki voltak a legjobb pasijai és mindig ő szakított. Féltékenyek is voltunk rá, ahogy illik :D
Hidd el, nem ezen múlik.
A kövér lányok olyanok /nem duci/ kövérek mint a nagy hernyók. Ernyedt testűk van, ide oda himbálóznak, oriási potrohuk van ezeknek a nőknek. Ezek az elrettentő kateogira. AZért egy 140 kilós nagy oriásnőt nem olyan cicaölelés az öledben tartani. Jóformán a nagy csöcsén meg a kerek fenekén kívül semmi nőies nncs benne. Bevallom mostanában én is sokat verem a farkamat kövér nőkre, változatosságképp oké, de valós élethelyzetben mindig is szép normális testű nők tetszettek. Azokban látom meg a nőiességet.
Egyébként meg ha a kövéréket dicsérnék agyon, akkor azok volnának elszállva maguktól, és most a következő hülyegyerek épp azt kérdezgetné itt,hogy imért van az hogy a gagyi kövérlányok annyira el vannak szállva maguktól, mire fel...
Nem a kinézet az irányadó itt és most pont, hanem az ostoba barmok, akik minden nőt aki tetszik nekik agyondícsérnek. Ha soha senki nem bókolna, a nők egója nem emelkedne a csillagos égig. Ti, papucs emberek teszitek a nőket ilyen szemét önérzetessé. Ez pedig nem külalak függő, hanem hozzáállás függő.
Nme kell őket dicsérni, és akkor nincs gond. Inkább össze kell őket zavarni, akkor visszabb vesznek, elbizonytalanodnak ,az meg csak előny.
Hát pedig utolsó ez a csaj, akiről meséltem majdnem 140 kg volt. És imádták őt!
Mondjuk egy nagyon értelmes, okos csaj volt, szóval, nyilván ez is közrejátszott, de ebben a korban ez kevésbé szokta érdekelni a srácokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!