Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek, ha még a ronda...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha még a ronda csajoknak se jövök be?

Figyelt kérdés
Van 1 csaj akivel össze akartak hozni.Hát nekem nem jött be,de h megkérdezik őt is h én bejönnék e neki!Végül is úgy voltam vele h még ha nem is nagyon jön be és még flegma is a képek alapján,egye fene.Adnék ennek az egésznek 1 esélyt.Nah de kiderült h én se jövök be a csajnak.De ha tényleg az ilyen külsejűeknél nincs esélyem akkor....Eláshatom magam.Ide már kevés h öltözködjek jól,meg sportoljak.(mondjuk nem kondizom)de márkás drága holmikba járok.A lány tesóm segít kiválasztani a cuccokat az üzletben,szal még van 1 női tanácsadóm is,de....Úgy látom csak a prostik maradnak.
2013. febr. 20. 14:40
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Úgy veszed észre,hogy mosolyog,amikor meglát,szeret a közeledben lenni,beszélgetni veled,akár személyesen,akár facebookon vagy akárhol. gyakran néz téged stb. ne mondd már,hogy ezeket eddig nem tudtad? Ne legyél már ennyire önbizalmatlan meg félénk,mert ezzel a kisugárzással tényleg nem fog menni a csajozás. Ezt nem menő srácként mondom. Lány vagyok. Ha gondolod írj levelet,mesélj magadról bővebben és adok tanácsokat.
2013. febr. 20. 14:59
 12/23 anonim ***** válasza:
4-es vagyok. Lehet nyugodtan lepontozni. Aki ezt teszi,gondolom annak fáj az igazság,mert amit leírtam,az úgy is van. Ámen
2013. febr. 20. 15:05
 13/23 anonim ***** válasza:

Mit tegyél?

1. Rinyálsz.

2. Barátnőt keresel.

3. prostit keresel.

Ha sürgős a dolog, akkor javaslom a prostit.

Hulye kérdésre csak hulye választ lehet adni.

2013. febr. 20. 15:13
 14/23 anonim ***** válasza:
pedig ha sportolnál, máris jobb lenne a helyzet.igaz, ahhoz kell akaraterő meg kitartás, a rinyáláshoz egyikse...
2013. febr. 20. 15:15
 15/23 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy "még a ronda csajoknak sem"??? Szerinted egy nem-királykisasszony kinézetű lánynak nincsenek elvárásai? Vannak. Valószínűleg nem vagy te olyan ronda, csak szerencsétlen. Én azért elég jól nézek ki, mégis tetszett már egyáltalán nem szép pasi. Jó lenne, ha leszoknál erről a megkülönböztető baromságról. Nem az ember külsejétől függ az ízlése meg az elvárása.
2013. febr. 20. 16:10
 16/23 anonim ***** válasza:
Semmit éld az életedet és sz@rd le azt min nem tudsz vagy nem vagy hajlandó változtatni. Nem árulok el nagy titkot de több millióan ezt teszik.
2013. febr. 20. 16:12
 17/23 anonim ***** válasza:

Nehogymár ne találhasson párt aki nem sportol, ilyen baromságot se hallottam még!

Én se sportoltam soha, volt is rajtam mindig egy 110 kiló felesleg, de sose voltam egyedül.

Szerintem inkább a személyiségeddel, hozzáálásoddal van baj.

2013. febr. 20. 16:34
 18/23 anonim ***** válasza:
Találhat párt vékonyan is, sörhassal is, elálló fülekkel is, kopaszon is. Csak ki kéne kapcsolni a gépet és emberek közé kéne menni.
2013. febr. 20. 17:05
 19/23 A kérdező kommentje:

Hát nagy igazságokat írtok.Az az igazság h nem nagyon próbálkozom be senkinél mert aztán nem tudnék aludni ki tudja meddig.Folyton ezen kattognék.(mondjuk ha kinevetnek,v elküldenek melegebb éghajlatra)

A sporthoz visszatérve.Mivel a közelben nincs edzőterem(pedig nem is falun lakom),nehéz szakszerű testedzést végezni.1 egy kezes súlyzót emelgettem eddig,meg fekvőtámaszoztam.Amint már írtam,nem sok sikerrel.Félek attól is h még jobban lefogyok.Most a sok üléssel meg kajálással sikerült végre felszednem 2 kilót.

Amúgy az is igaz h a hozzáálláson kéne változtatni,de mivel ennyire megviselnek néha apró dolgok is,akkor így nem olyan könnyű önbizalmat építeni.A külsőmet 1 testi hibával v vmilyen fogyatékkal elő emberhez hasonlítanám.Mindig ott jár a fejében h ő nem olyan jó mint a többiek.És ha 1X kinevetik a fogyatéka miatt már nagyon nehezen merít ismét erőt a közösségbe való menetelhez.(nah jó ez most kicsit erős példa és méghozzá lehet 1 fogyatékosnak is több önbizalma van és bátrabb.....csak megpróbálom vázolni h mit érzek)

A prostit pedig csak úgy feldobtam,mivel nem szeretnék 23 éves koromig szűz maradni.De amilyen beszari vagyok 1 hónapig nem tudnék rendesen aludni mire rászánnám magam.

2013. febr. 20. 19:34
 20/23 anonim ***** válasza:

off: Legközelebbi konditerem tőlem 50km-re van Pesten, oda kb bebuszozni 1,5 óra lenne 3 átszállással és f*s közlekedéssel.

Otthon is lehet minőségi edzést végezni, ez csak egy marketing duma hogy járj kondi terembe mert erősödéshez gépek meg súlyok kellenek.

2013. febr. 21. 10:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!