Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha még a ronda csajoknak se jövök be?
Mit tegyél?
1. Rinyálsz.
2. Barátnőt keresel.
3. prostit keresel.
Ha sürgős a dolog, akkor javaslom a prostit.
Hulye kérdésre csak hulye választ lehet adni.
Nehogymár ne találhasson párt aki nem sportol, ilyen baromságot se hallottam még!
Én se sportoltam soha, volt is rajtam mindig egy 110 kiló felesleg, de sose voltam egyedül.
Szerintem inkább a személyiségeddel, hozzáálásoddal van baj.
Hát nagy igazságokat írtok.Az az igazság h nem nagyon próbálkozom be senkinél mert aztán nem tudnék aludni ki tudja meddig.Folyton ezen kattognék.(mondjuk ha kinevetnek,v elküldenek melegebb éghajlatra)
A sporthoz visszatérve.Mivel a közelben nincs edzőterem(pedig nem is falun lakom),nehéz szakszerű testedzést végezni.1 egy kezes súlyzót emelgettem eddig,meg fekvőtámaszoztam.Amint már írtam,nem sok sikerrel.Félek attól is h még jobban lefogyok.Most a sok üléssel meg kajálással sikerült végre felszednem 2 kilót.
Amúgy az is igaz h a hozzáálláson kéne változtatni,de mivel ennyire megviselnek néha apró dolgok is,akkor így nem olyan könnyű önbizalmat építeni.A külsőmet 1 testi hibával v vmilyen fogyatékkal elő emberhez hasonlítanám.Mindig ott jár a fejében h ő nem olyan jó mint a többiek.És ha 1X kinevetik a fogyatéka miatt már nagyon nehezen merít ismét erőt a közösségbe való menetelhez.(nah jó ez most kicsit erős példa és méghozzá lehet 1 fogyatékosnak is több önbizalma van és bátrabb.....csak megpróbálom vázolni h mit érzek)
A prostit pedig csak úgy feldobtam,mivel nem szeretnék 23 éves koromig szűz maradni.De amilyen beszari vagyok 1 hónapig nem tudnék rendesen aludni mire rászánnám magam.
off: Legközelebbi konditerem tőlem 50km-re van Pesten, oda kb bebuszozni 1,5 óra lenne 3 átszállással és f*s közlekedéssel.
Otthon is lehet minőségi edzést végezni, ez csak egy marketing duma hogy járj kondi terembe mert erősödéshez gépek meg súlyok kellenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!