Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A ronda fiúk tényleg bejönnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ronda fiúk tényleg bejönnek a jó csajoknak?

Figyelt kérdés

Nem egy ilyen történet olvastam itt már (jó a gyk-n írt dolgokból következtetést levonni, nem szerencsés dolog). Én állítólag jóképű vagyok, és magas is mégsem szexeltem még sajnos. :(( De én velem nem is szoktam szemezni a lányok, megsusmusolni rólam, néha látok 1-2 csajt, hogy megnézett egy pillanatra, de ilyet még sosem tapasztaltam amit itt leírtak. Akkor ezek szerint jobb ronda férfinek lenni, mint állítólagosan jóképűnek lenni?

A másik külföldön érdekes módon a hazai pasik elsőbbséget élveznek a külföldiekkel szemben (tudom, mert voltan kint és a csajok sz.rtak a pofámra), nálunk minden jött ment össze tud szedni, akár milyen csajt. Miért van ez?

2013. jan. 9. 10:49
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
hát ha ilyet tapasztaltál valószínűleg az az ok, hogy a "ronda fiúk" bátrabbak voltak mint te.
2013. jan. 9. 11:00
 2/15 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség. A ronda fiúk még a ronda csajoknak se jönnek be. Ha nem kellesz senkinek, akkor csak te gondolod azt, h jóképű vagy.
2013. jan. 9. 11:01
 3/15 anonim ***** válasza:
Ha a ronda pasik is sikeresebbek nálad, kedves átlagos, jóképű kérdező, akkor én nem a külsőben keresném a probléma megoldását.
2013. jan. 9. 11:02
 4/15 anonim ***** válasza:
Saját példámból kiindulva: nekem a nagyon jóképű pasik nem igazán jönnek be. Inkább az átlagosakra bukom külsőre. :) De a külsőn kívül van még nagyon sok tényező, ami számít (stílus, határozottság, önbizalom).
 5/15 anonim ***** válasza:

A "ronda fiúk" sírnak, mert a csajoknak a "magas, jóképű pasik" kellenek.

A "magas, jóképű pasik" meg pont az ellenkezője miatt sírnak.

Szerintem itt valami nem kerek.

6/15 anonim ***** válasza:
Én kerek vagyok §:-(
2013. jan. 9. 11:05
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Én meg kocka :P
2013. jan. 9. 11:08
 8/15 A kérdező kommentje:
Na hát akkor, ezek szerint, és gyanítottam már egy ideje, nem vagyok jóképű, átlagos vagyok, csak nem vagyok ronda. Bele hülyülök ha végig akarom gondolni ezt az egészet....
2013. jan. 9. 11:13
 9/15 anonim ***** válasza:

Kinek mi számít rondának/jóképűnek.... valakinek pont az számít jóképűnek aki olyan mint egy zombi :) valakinek meg nem :) Tudod a nők 90 akárhány %-ának a vérében van hogy őt szedjék fel, így hát hiába gondolnak helyesnek ha te nem kezdeményezel, meg tudod egy sokak által helyes pasinak is lehet olyan ízlése hogy pont egy csinos arcú nő jön be neki 20-30 kiló felesleggel, meg egy akármilyen nőnek is lehet akármilyen ízlése, de az tény hogy a nőket általában jobban meglehet fogni egy számukra tetsző stílussal, a férfiakat 80-90%-át- meg csak a külső érdekli mondjuk 90%-ban :) de ettől függetlenül ugye, ahány féle ember, annyiféle ízlés.... azt egy "kívül álló" soha nem tudná megmondani hogy most ki, kinél lenne esélytelen, vagy esélyes, mert mindenki mindent másképpen lát, főleg ami a nőket és férfiakat érinti. Csajozzál vagy ne csajozzál, de ezek a sablonos kérdések.....

23/F

2013. jan. 9. 11:14
 10/15 A kérdező kommentje:
Bár lehet, hogy ezek a pasinknak vagy elég pénzük, és azért szemeznek velük? Állítólag sok jó csaj, olyan mint egy becsüs. Rád néz megmondja mit hol vettél, és mennyiért.
2013. jan. 9. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!