Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hosszú hajú srácok bejönnek a jó csajoknak is? ( Nem valami nyomi hanem aki tud öltözködni )
Nekem nem jönnek be a hosszú hajú srácok. (állítólag jó csaj vagyok) De hidd el, hogy ez nem a hajadon múlik. A kopasz pasik sem jönnek be, mégis beleszerettem egy kopasz srácba 2 éve és azóta is imádom.
Egy barátnőm amúgy kifejezetten odavan a hosszú hajú srácokért. Szóval ízlés kérdése.
Hát ez nálam egyéniségfüggő..
Eddig nem voltam oda értük, de nem is utáltam őket..olyan "nekem aztán mindegy..semleges" kategória volt számomra..
De úgy voltam vele, hogy eddig csak olyanokat láttam akiknek jobban állt volna a rövid..
Aztán nem rég láttam egy srácot akinek hosszú, becopfozott haja volt és kétoldalt le volt nyírva..a haja alapvetően "megrémisztett" és azt gondoltam, hogy nem előnyös neki..de aztán megláttam a kedves arcát..és valahogy hozzá, az arcához, a stílusához nagyon passzolt:)
Szóval kinek-mi szerintem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!