Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ronda fiúk tényleg bejönnek a jó csajoknak?
Nem egy ilyen történet olvastam itt már (jó a gyk-n írt dolgokból következtetést levonni, nem szerencsés dolog). Én állítólag jóképű vagyok, és magas is mégsem szexeltem még sajnos. :(( De én velem nem is szoktam szemezni a lányok, megsusmusolni rólam, néha látok 1-2 csajt, hogy megnézett egy pillanatra, de ilyet még sosem tapasztaltam amit itt leírtak. Akkor ezek szerint jobb ronda férfinek lenni, mint állítólagosan jóképűnek lenni?
A másik külföldön érdekes módon a hazai pasik elsőbbséget élveznek a külföldiekkel szemben (tudom, mert voltan kint és a csajok sz.rtak a pofámra), nálunk minden jött ment össze tud szedni, akár milyen csajt. Miért van ez?
egyáltalán mentél már oda lányhoz? kezdeményeztél ?
megkérdezhetem, hogy mennyi idős vagy?
Egyébként pont ez a probléma amikor valaki bebeszéli magának hogy, attól ha egy nő jól néz ki, már biztos csak a pénz lehet számára a legfontosabb, és akkor én férfiként minek kezdeményeznék..... pedig ez nem így van! Ha egy nőnek hosszabb és élvezetesebb azt orgazmusa mint egy férfinek, majd pont minden nőnek a pénz lenne a legfontosabb..... Ha azt vesszük biztos férfiak közt is vannak akik egy 100 éves nőt is megdugnának csak a pénz miatt.... tehát általánosságban szerintem nem erre kéne alapozni, kérdező!
23/F
24 éves vagyok.
Nem, nem mentem oda még lányhoz soha. Minek tenném ha azok a csajok nem néznek meg akik nekem tetszenek (sokszor a nem szép lányok)? Rám nem írnak facebookon h helyes vagy, meg hasonlók. Hozzá kell tennem akinél próbálkoztam az elutasított, és összejött egy ronda csávóval.
Interneten meg sose válaszoltak. Szóval ördögi körben vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!