Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A csajok miért rohangálnak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csajok miért rohangálnak az őket lekezelő, semmibe vevő pasik után?

Figyelt kérdés
Ez hol logikus?
2013. febr. 18. 22:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
ez nagyon egyszerű genetika öcsém :D a nők úgy vannak beprogramozva hogy a domináns hím felé vonzódnak és a bunkó s*ggfejek meg ez által dominánsnak tűnek :D ne kérdezd mért mert nem tom csak így vannak beállítva és kész :D
2013. febr. 18. 22:52
 12/16 FannaL ***** válasza:

Ha jobban az értésre adod, hogy nem tetszik neked, akkor abba fogja hagyni. De így csak kihívásnak tekinti.A legfontosabb, hogy ne hozd cinkes(cikis) helyzetbe tehát ne járasd le pl. a barátaid előtt. Az szerintem neked is szarul esne. :) és ha valaki mással jársz és előtte smároltok azt tekintheti annak is, hogy féltékennyé akarod tenni(tehát nehezen lehet téged megkapni). Szóval ne is foglalkozz vele és nézd le. Tehát röhögj rajta(csak úgy, hogy ő vegye észre), de ne mosolyogj rá hanem röhejesen csináld.

Ha már tényleg nem akar leszállni rólad, akkor a csajnál nagyon nagy gáz van. Akkor már totál beléd zúgott. L

2013. febr. 18. 22:53
 13/16 FannaL ***** válasza:
Ja, hogy az a baja, hogy ő utána nem rohangálnak.. nem fagy eléggé jóképű, és jószívű. ;)
2013. febr. 18. 22:54
 14/16 anonim ***** válasza:

Nekem van erről egy elgondolásom. Nem feltétlen köthető etológiához, és férfiaknál is megfigyelhető.

Annyi a lényeg, hogy ha valaki lekezelően, bunkón viselkedik, akkor azzal sokakban azt az érzést keltheti, hogy ő valami "ász". Különben nem engedhetné meg magának ezt a viselkedést. Azthiszik, hogy benne van valami plusz, valami extra. Valamivel több, mint ők, elvégre ezért viselkedik így velük; mert nem elég jók. És ilyenkor beindul a bizonyítási vágy. Hajtja őket az ego, hogy megmutassák maguknak, az illetőnek és persze a környezetüknek, hogy ők igenis elég jók egy ilyen "ászhoz".

2013. febr. 18. 23:32
 15/16 anonim ***** válasza:

Amikor túl sok ilyen kérdés van, akkor talán a lányoknak el kéne gondolkozni, vajon ennyi fiú hazudik? Vagy rosszul látja? Nem.

Amikor egyre több és több ember mondja, hogy nem tud megélni a fizetéséből, miközben Orbán Viktorék gazdasági sikerekről beszélnek, akkor talán el kéne gondolkozni, hogy nem a másik ezer a h&lye... ahogy ennyi kérdés sem indulhat ok nélkül!

A kérdések, főleg, ha teljesen különálló személyek ugyanúgy írják le, valószínűleg hordoznak valóságtartalmat! Nekem is volt barátnőm, akivel bunkó voltam, sokszor ok nélkül, mégis "futott" utánam! És nem látott bunkónak! És ha ide írna, valószínűleg azt írná, hogy a kérdező álmodozik, mert ő azt szereti, ha tisztelik, ha jól bánnak vele stb...

Lányok! nektek mindig a nálatok jobb pasi kell! Ha 6-os lány vagy, akkor 8-as kell! Ha négyes lány vagy, akkor 6-os pasi kell! Ezért szívatnak meg folyton titeket! Mi fiúk meg lennénk elégedve a velünk egyenrangú lányokkal, de ilyet nem igazán lehet találni, mert MINDIG jobbat akarjátok, és utána a fiúkra kenitek az egészet!

Miért vagyunk mi fiúk bunkók? Mert ha 7-es vagyok, és csak 5-ös lány jut, akkor azt nem fogom tisztelni! Mert bárhol találok másik 5-öst! Ha 10-es fiú vagyok, akkor nem fogom tisztelni a 7-es lányt!

Egy 5-ös fiú nem bunkó az 5-ös lánnyal! Ahogy a 7-es fiú sem a 7-es lánnyal! Mert ki vannak egyenlítve a viszonyok! Lányok! Látjátok, hogy a barátnőtök boldog? Na, azért van, mert neki volt esze! És ugyanolyan pasit választott, mint ő maga! Erre a lányok kb. 20%-a képes! A többi meg megérdemli a sorsát!

2013. febr. 19. 03:32
 16/16 anonim ***** válasza:
Mert nincs ki a négy kerekük.
2013. febr. 19. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!