Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden nő vevő a szép szavakra?
Figyelt kérdés
Elkezdtem ezt, mármint h szépeket, és szépen fogalmazok lányoknak, és tetszik nekik.
Neten egyik meg is kérdezte h mit tanulok, mert olyan jól fogalmazok meg jó szavakat használok stb.
Minden nő vevő ezekre? Hogyan fejleszthetnem egy magasabb ezt a tulajdonságot?
2013. febr. 9. 08:38
2/8 anonim válasza:
Olvass sok szépirodalmat. Igen, sok nőnek tetszik.
3/8 anonim válasza:
Igen, sok nőnek tetszenek a szép szavak, de van aki nevetségesnek, túlzottan "nyálas"-nak tartja az ilyesmit, igaz, utóbbiak vannak kevesebben.
4/8 anonim válasza:
Szerintem pont fordítva van, ha leszarod őket meg bunkó vagy velük akkor érdekled őket.
5/8 anonim válasza:
Egy intelligens Nő nagyra értékeli a szép szavakat.
6/8 anonim válasza:
Nem minden nő értékeli, de sokan. Én pl. értékelem, ha valaki szépen, választékosan fogalmaz, én is erre törekszem. És ez független attól, hogy férfi vagy nő az illető, vagy tetszik-e a pasi, aki választékosan fogalmaz, mert alapvetően nagy mértékben jellemez minket az, ahogyan kommunikálunk.
7/8 anonim válasza:
egyszerű a dolog ha látod h egy tipikus plázacica ( légyszi ne jöjjön senki azzal h előítéleteim vannak, mert az ilyen típusú nők igen is léteznek és fel lehet ismerni őket )akkor mehet a bunkó vagyok így hódítok :D de ha észleled h egy értelmes okos nővel állsz szemben akkor tuti nyerő a szép szó
8/8 anonim válasza:
Az irodalom az életem, szóval ha egy profi költő lenne a pasim, akkor megvesznék a szavaiért, de ha csak úgy random valaki elkezdene nekem metaforákban bókolni, hát azt elég művinek tartanám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!