Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiként a péniszemre vagy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként a péniszemre vagy a szívemre hallgassak?

Figyelt kérdés

Ilyen szituációban sem voltam még: van egy nagyon jó csaj, nevezzük Dórinak, aki egy igazán vad lány, őrülten szexis, mindent bevállal az ágyban amire csak vágyom és még nyomul is rám (gőzöm nincs miért tart érdekesnek:D). Tegnap is randiztunk és szabályosan könyörgött, hogy menjünk fel hozzá a lakására, de én nem akartam még pedig, mert van egy másik lány is a képben, nevezzük Annának. Anna is szép lány, de sokkal szolidabb, érzelmesebb, és gyakorlatilag semmit nem vállal be az ágyban sem. Mégis, folyton rá gondolok, szeretném átölelni, megpuszilni, és hallani a csacsogását:D

Viszont Dóri eszméletlen kísértés, brutálisan használja a nőiességét, izgat, hogy minden perverziómat kiélhetném vele kötetlenül és amúgy is jól néz ki...

Nehéz döntenem, mert 2 lányt nem akarok "egyszerre", sosem voltam hűtlen.

2013. febr. 18. 12:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Dórit! A csaj mindent megtenne érted ez nem elég?
2013. febr. 18. 15:57
 12/13 anonim ***** válasza:
hát ha neked beszél a péniszed, akkor én inkább a cirkuszba mennék helyetted
2013. febr. 19. 06:13
 13/13 anonim ***** válasza:
Szerintem az eszedre hallgass :)
2013. febr. 19. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!