Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként a péniszemre vagy a szívemre hallgassak?
Ilyen szituációban sem voltam még: van egy nagyon jó csaj, nevezzük Dórinak, aki egy igazán vad lány, őrülten szexis, mindent bevállal az ágyban amire csak vágyom és még nyomul is rám (gőzöm nincs miért tart érdekesnek:D). Tegnap is randiztunk és szabályosan könyörgött, hogy menjünk fel hozzá a lakására, de én nem akartam még pedig, mert van egy másik lány is a képben, nevezzük Annának. Anna is szép lány, de sokkal szolidabb, érzelmesebb, és gyakorlatilag semmit nem vállal be az ágyban sem. Mégis, folyton rá gondolok, szeretném átölelni, megpuszilni, és hallani a csacsogását:D
Viszont Dóri eszméletlen kísértés, brutálisan használja a nőiességét, izgat, hogy minden perverziómat kiélhetném vele kötetlenül és amúgy is jól néz ki...
Nehéz döntenem, mert 2 lányt nem akarok "egyszerre", sosem voltam hűtlen.
Én Annát választanám :D
De azért mert én is olyan lány vagyok :DDDD
Ha szereted az Annát és ő is szeret téged akkor őt válaszd.
Ha pedig nem, akkor Dórit.
Sok gondot jelenthet a kapcsolatban, ha valahol valamiben nem értetek egyet. Márpedig ha te Annával kezdesz el kapcsolatot és te egy hevesebb vérmérsékletű, szenvedélyesebb pasi vagy, akkor erre is fogsz vágyni, hogy a párod is olyan legyen. Hozzád ilyen szempontból nem illik egy szolid lány, mert ha könnyen elcsábulsz, akkor ez az Anna bizony sokat fog szenvedni melletted.
Én mindig azt mondom, hogy egy kapcsolatban mindkét fél részére legyen meg a testi és lelki összhang, ne csak egyik vagy a másik és úgy lesz pont jó.
Ha a szexben nem kapod meg Annától azt, amire vágysz, akkor őt ne válaszd, max. legyetek barátok.
De ha ettől a Dóritól pedig csak a szexben kapsz meg mindent, lelkiekben nem vágysz rá, akkor őt se válaszd, hanem várj egy harmadikra, aki mindkét dologban megfelelő lesz neked.
Ismerős a szitu. Velem is volt ilyen, de külön-külön!
Az exem olyan volt, mint Anna. Lehúztam vele majdnem 9 évet.
A jelenlegi párom meg olyan, mint Dóri. Ő már a feleségem!
Ha fontos neked a szex, akkor válaszd Dórit. És melyik pasinak nem fontos a szex? Aki nem tudja, hogy milyen a jó szex!
Az a gond, azt hiszem Annába szerelmes vagyok. Nagyon-nagyon hiányzik. A szitu még azzal is bonyolultabb, hogy Anna-nak ott van az exe még a képben (friss szakítás), viszont Dóriról tudom, hogy szerelmes belém.
Dóri lenne a logikus választás (szeret+ jó szex), de...
ha közben folyton Annára gondolok...
Hát nem tudom.. értékre Anna többnek tűnik.. ez a Dóris viselkedés olyan mintha egy kiéhezett nő végre játékszerére talált benned, szóval khhhm ribanc:D Szerintem a megérzéseid jók:)
Támaszd fel Annát, hidd el hálás lesz!
De szar neked barátom...
Udvarolj nyugodtan Annának, aki majd leszarja a fejed mert még a volt pasija után epekedik... Majd, amikor már nem vágyik utána, a szemed láttára összejön valakivel :)
Akkor fogod tudni, hogy mekkora marha voltál, hogy Dórának nem adtál egy esélyt.
De mondom, fuss csak Anna után, Dórát pedig hagyd meg valakinek aki tudja majd szeretni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!