Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiként érdemes neten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként érdemes neten társtkeresni?

Figyelt kérdés
Csak kérdezni szeretnék pár komolyabbat a lányoktól. Férfi oldalról nézve társkereső oldalakon van esély rá, hogy párt találjon magának az ember? Ha szabad kérdeznem, eláruljátok mennyien írtak rátok összesen, hányra válaszoltatok belőle, esetleg volt valaki akivel már találkoztatok is de nem volt az igazi, esetleg neten ismertétek meg a nagy szerelmeteket? Néha úgy érzem ezek az oldalak csak kiállítják a férfiakat és a nők meg csak válogathatnak kedvük szerint. Ez a való életben is valamennyire így működik, de ettől még elkeserítő :( Azt is szeretném tudni mire számítotok így neten ha már regisztráltatok, hogy majd kiugrik a monitorból fehér lovon a herceg és szerelem 1. látásra? Jóképűnek mondom magam (most nem megyek bele miért nem ismerkedem élőben nem erről szól) végzettségem is van munkám, és kocsim is, és a lehelek 95%-ára még csak választ sem kapok. most akkor hogy is van ez? Még valami, aki képnélkül regisztrál szerintem 2 oka van vagy ronda és azt szeretné hogy a belső miatt írjanak rá, vagy nagyon szép és nem szeretné hogy csak a külseje miatt irnának ré. De még ezek a lányok sem írnak vissza. Volt akit csak szimplán elhívtam egy vakrandira de semmi válasz. Aztán az is elég szomorú mikor igazi nevét is megadja egy lány és mondjuk felkeresem FB-n vagy máshol akkor már én vagyok a perverz nyomulós? hogy is van ez? [férfiak is hozzászólhatnak]
2011. dec. 20. 17:59
 1/4 anonim ***** válasza:

Akkor érdemes interneten társat keresned férfiként, ha:

- kitartó vagy (képes vagy időt szánni a párkeresésre, és nem adod fel az első kudarcok után)

- nem vagy csúnya (aki kifejezetten csúnya, vagy a fotókon csúnya, az szerintem a randiig sem jut el)

- jól fogalmazol/ van valami eredeti abban az ismerkedő szövegben, amivel a lányt megszólítod virtuálisan.

Legyen rólad kint pár előnyös fotó, amiken szimpatikus vagy. Töltsd ki rendesen az adatlapod, keltsd fel az érdeklődést magadról. És ha írsz a nőknek, azok ne sablon levelek legyenek, hanem eredetiek, érződjön belőlük az érdeklődés.

Interneten sem azt várjuk mi lányok, hogy "kiugrik a monitorból a herceg". Ha a szimpátia adott, mielőbb el kell kezdeni találkozgatni egymással személyesen. Innentől minden ugyanúgy haladjon, mint egy spontán ismerkedésnél. Meg kell ismerni, ki is a másik valójában.

2011. dec. 20. 18:09
 2/4 anonim ***** válasza:

Nincs veszíteni valód, tényleg csak kitartás kell hozzá. Egyébként a netes társkeresés nőként sem akkora vidámság, mint gondolod (legalábbis nagyon sok az alkalmi partnert, vagy szeretőt kereső fickó).

Én anno mindenkinek válaszoltam, aki nem volt baromi ellenszenves levele vagy képe alapján, tehát avval is levelezésbe kezdtem, majd találkoztam, akinek a képétől nem dobtam hátast, de úgy voltam vele, hogy a valóságban lehet, hogy más benyomást tesz rám. (És ez általában be is jött.)

Ezt több férfitől hallottam, hogy nem nagyon válaszolnak a lányok, és van, aki tényleg csak azért van fenn, hogy legyezgesse a hiúságát, hogy mennyi levelet kap.. Ne akadj fenn ezen, mert tényleg lutri kivel sodor össze az élet, aztán ha kitartó vagy, lehet, hogy összejön.

2011. dec. 20. 19:37
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha női oldalról van esély, akkor kell lennie a férfi oldalról is.

A netes társkeresőkön is a férfiak szoktak kezdeményezni, tehát inkább a nők vannak kiállítva.

Nem azért adja meg az igazi nevét, hogy rákeress! Az egészen más szitu, mikor valahol megismerek egy lányt és megkeresem fb-n.

2011. dec. 21. 00:34
 4/4 anonim ***** válasza:

Én most mentem fel egy társkereső oldalra és igen írnak.Jó persze van aki csak nézegeti az oldaladat naponta,de merni kell kezdeményezni.Attól még ha csak írtok nincs randi.Én azért választottam ezt a formátumot mert nem járok nagyon sehová ahol találnék párt.Szerintem itt sem szabad füllenteni,még akkor sem ha nincs képed.

40/nő vagyok

2012. jan. 22. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!