Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként érdemes neten társtkeresni?
Akkor érdemes interneten társat keresned férfiként, ha:
- kitartó vagy (képes vagy időt szánni a párkeresésre, és nem adod fel az első kudarcok után)
- nem vagy csúnya (aki kifejezetten csúnya, vagy a fotókon csúnya, az szerintem a randiig sem jut el)
- jól fogalmazol/ van valami eredeti abban az ismerkedő szövegben, amivel a lányt megszólítod virtuálisan.
Legyen rólad kint pár előnyös fotó, amiken szimpatikus vagy. Töltsd ki rendesen az adatlapod, keltsd fel az érdeklődést magadról. És ha írsz a nőknek, azok ne sablon levelek legyenek, hanem eredetiek, érződjön belőlük az érdeklődés.
Interneten sem azt várjuk mi lányok, hogy "kiugrik a monitorból a herceg". Ha a szimpátia adott, mielőbb el kell kezdeni találkozgatni egymással személyesen. Innentől minden ugyanúgy haladjon, mint egy spontán ismerkedésnél. Meg kell ismerni, ki is a másik valójában.
Nincs veszíteni valód, tényleg csak kitartás kell hozzá. Egyébként a netes társkeresés nőként sem akkora vidámság, mint gondolod (legalábbis nagyon sok az alkalmi partnert, vagy szeretőt kereső fickó).
Én anno mindenkinek válaszoltam, aki nem volt baromi ellenszenves levele vagy képe alapján, tehát avval is levelezésbe kezdtem, majd találkoztam, akinek a képétől nem dobtam hátast, de úgy voltam vele, hogy a valóságban lehet, hogy más benyomást tesz rám. (És ez általában be is jött.)
Ezt több férfitől hallottam, hogy nem nagyon válaszolnak a lányok, és van, aki tényleg csak azért van fenn, hogy legyezgesse a hiúságát, hogy mennyi levelet kap.. Ne akadj fenn ezen, mert tényleg lutri kivel sodor össze az élet, aztán ha kitartó vagy, lehet, hogy összejön.
Ha női oldalról van esély, akkor kell lennie a férfi oldalról is.
A netes társkeresőkön is a férfiak szoktak kezdeményezni, tehát inkább a nők vannak kiállítva.
Nem azért adja meg az igazi nevét, hogy rákeress! Az egészen más szitu, mikor valahol megismerek egy lányt és megkeresem fb-n.
Én most mentem fel egy társkereső oldalra és igen írnak.Jó persze van aki csak nézegeti az oldaladat naponta,de merni kell kezdeményezni.Attól még ha csak írtok nincs randi.Én azért választottam ezt a formátumot mert nem járok nagyon sehová ahol találnék párt.Szerintem itt sem szabad füllenteni,még akkor sem ha nincs képed.
40/nő vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!